Valilik karşısında kör nişancı dehşeti

Güncelleme Tarihi:

Valilik karşısında kör nişancı dehşeti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2008 00:00

İflas eden işadamıyla sokakta kavga eden saldırgan, ayakkabı bakan ve yoldan geçen iki kişiyi vurdu. Olay anı ve kaçış kameralara böyle yansıdı.

Korkunç olay Denizli Valiliği’nin karşısında bulunan Konak İş Merkezi önünde meydana geldi. Çeşitli kişilere borçları olduğu belirtilen yemek işiyle uğraşan Seyfettin Tülü’nün yanına yaklaşan bir kişi, konuşmaya başladı. Kısa süre sonra da iki kişi boğuşmaya başladı.

AYAKKABI BAKIYORDU

Bir ara saldırganın elinden kurtulan Seyfettin Tülü kaçmaya başladı. Zanlı Tülü’yü kovalarken belinden çıkardığı tabancayla rastgele üç el ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunlardan biri o sırada bir ayakkabı mağazasının vitrinine bakan Hüseyin Koparan’ın (19) sırtını, biri de kaldırımda yürüyen Metin Tuncer’in (52) kasığını sıyırıp geçti. Hüseyin Koparan’ın sırtından yaralanma anı ve zanlının kaçışı iş merkezinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Koparan sırtına kurşunun sıyırıp geçmesi nedeniyle kıvranmaya başladı. Ne olduğunu anlayamayan Hüseyin Koparan, hastanede tedavi alındı. İş merkezinin diğer güvenlik kamerası da kavganın ardından tabancalı bir kişinin başka bir kişi tarafından kovalanma anını kaydetti.

Kaldırımda yürüyen Metin Tuncer’in bacağından yaralanması da güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Hüseyin Koparan, "Kavga sırasında ateşlenen tabancadan çıkan kurşun bana isabet etmiş. Ölebilirdim. Bu tür olayları haberlerde izlerken benim başıma geldi" dedi.

SALDIRGAN ARANIYOR

Polis, kavganın olduğunu yerdeki üç adet boş kovanı ve güvenlik kamerası görüntülerini incelemek üzere aldı. Tülü, "Saldırı borçlarım yüzünden yapılmış olabilir. Saldırganı tanımıyorum" dedi. Saldırgan aranıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!