Vali, ihtiyaç sahiplerini yerinde görecek

Güncelleme Tarihi:

Vali, ihtiyaç sahiplerini yerinde görecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2012 11:15

Denizli’de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti toplantısına başkanlık yapan Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Ramazan Bayramı'ndan sonra bir grupla ihtiyaç sahibi kişi ve aileleri ziyaret edeceğini belirtti.

Vali Abdülkadir Demir çalışabilecek durumda olan ihtiyaç sahibi kişilerin İşkur'un açacağı meslek edindirme kurslarına katılması için ikna turları düzenleyeceğini dile getirdi. Demir, sosyal yardım dağıtımı anlamında Denizli'nin örnek bir kent olduğunu vurgulayıp, “Yaşam şartları bakımından zor durumda olan vatandaşlarımız var. Bunlardan bazıları vakfa gelip kayıt yaptırmıyor ya da yaptıramıyor. Ramazan Bayramı'ndan sonra ihtiyaç sahiplerini bizzat ziyaret edeceğim. Başkanlık yapacağım guruplar kurarak mahalle mahalle gezeceğiz. İhtiyaç sahiplerini mahalle muhtarları ve imamlarla tespit ederek yardım almalarını sağlayacağız. Bundan önemli işimiz yok. Bu insanlara ulaşmak anlamında ve ödenek anlamında hiçbir engelimiz yok” diye konuştu.
Vali Demir, yılın ilk 7 ayında Denizli'de ihtiyaç sahiplerine 5 milyon 823 bin TL tutarında sosyal yardım ve proje desteği sağlandığını, 4 bin 390 ilköğretim okulu ile orta öğrenim öğrencisine 1 milyon 224 bin TL eğitim yardımı yapıldığını ifade etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!