UTSO yönetimi toplu istifa etti

Güncelleme Tarihi:

UTSO yönetimi toplu istifa etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2011 00:00

UŞAK Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet’in önce baskılar nedeniyle istifa ettiğini, daha sonra kararından vazgeçtiğini açıklamasıyla başlayan tartışmalar, yönetim kurulu üyelerinin istifasıyla sonuçlandı.

Haberin Devamı

11 asil üyeden Beyazıt Sağıroğlu, Ali Yıldırım, Ömer Oktay Akarca, Metin Çekçek, Akif Küplemez, Zeki Ercel ile 10 yedek üyeden İbrahim Karahallı, Ahmet Demirci, Hasan Erdoğan, Mehmet Demirhindi, Yeter Demir, Aytaç Yüce ve Osman Güvenç istifa dilekçelerini verdi. Açıklama yapan Sağıroğlu, “Bizler buraya şahsi menfaat ve makam sevdası için gelmedik. Maalesef son bir ay içersinde UTSO yanlış yönlendirmelerle kaosa sürüklenmek istenmektedir. Bu da bizi üzmüştür. Başkan Mustafa Kuvvet’in çalışmalarını kendince yürütebilmesi için bizler, UTSO yönetim kurulu görevlerimizden istifa ediyoruz. Bu günden sonra görevimiz meclis çatısı altında devam edecek” dedi.

Yönetim kurulunun 11 asil üyeden oluşması gerektiği, ancak istifalarla bu sayının 5 asil ve 3 yedek üyeye düştüğü belirtildi. UTSO yönetiminin görevini sürdürebilmesi için 11 kişilik yönetim kurulu üye sayısını tamamlaması ya da seçime gitmesi gerektiği belirtildi. Seçime gidilmesine de meclisin karar verdiği kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!