Usta Öğreticiler'den dernek açılışı

Güncelleme Tarihi:

Usta Öğreticilerden dernek açılışı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2012 10:19

Yoğunlukla Buca İlçesi olmakla birlikte tüm İzmir Metropolü Yetişkinlerinin mesleki ve kültürel alanlarda eğitimlerini tamamlamak amacıyla kurulan Ege Usta Öğreticiler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gerçekleştirilen törenle açıldı.

Haberin Devamı

Açılışa Buca Belediye Başkan Yardımcısı Hüsnü KAYA, Buca Halk Eğ. Mrk. Md. Yrd. Hatice ALACA, Gaziemir Halk eğ. Mrk Md. Yrd. Erdener DEMİR ve Ünal BAYRAM, CHP İlçe Başkanı Bektaş GÜL, Afete Hazırlanma Derneği Başkanı Em. Albay E. Ufuk MUŞTU, Dernek üyeleri ve Buca sakinleri katıldı.Açılışta Buca Bel. Bşk. Yrd. Hüsnü KAYA ve Dernek Başkanı Tuncer SOY birer konuşma yaptılar.

Buca Bel. Bşk. Yrd. Hüsnü KAYA konuşmasında yetişkin eğitiminin önemine değindi ve Buca Belediyesinin derneğe ve kurs merkezine destek olacaklarını; halkın eğitimi gibi kutsal amaçta birlik ve beraberlik içinde büyük bir özveriyle çalışacaklarına olan güvenle dernek üyelerini kutlayıp teşekkür ettiklerini bildirdi.

Usta Öğreticilerden dernek açılışı

Haberin Devamı

Buca Vali Rahmi Bey Mahallesinde açılan kurs merkezinin 16 dersliğinde, günlük 60 kurs açılabilecek, 600 den fazla yetişkine eğitim hizmeti verebilecektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!