Üçüncü yenilgiyle sarsıldı

Güncelleme Tarihi:

Üçüncü yenilgiyle sarsıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2015 14:01

SPOR Toto Süper Lig'de tarihinin en iyi sezonunu geçirip geçen haftaya kadar son 7 maçta 6 galibiyetle 3'üncü sırada yer alan Akhisar Belediyespor, 1 hafta içinde 3 yenilgiyle sarsıldı.

Haberin Devamı

Geçen hafta Kayserispor'a deplasmanda 3-2 yenilen Akhisar Belediyespor, hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu. Yeşil siyahlılar, Galatasaray'a ligde de son sınavda 3-2 yenilmekten kurtulamadı. Ligde 28 puanda kalan Akhisar Belediyespor, Galatasaray, Medipol Başakşehir ve Kasımpaşa'ya geçilerek 6'ncı sıraya geriledi.
Devreyi kupada Karşıyaka, ligde Osmanlıspor'la karşılaşıp noktalayacak Akhisar Belediyespor'un teknik sorumlusu Cihat Arslan, şunları söyledi:
"Galatasaray maçının 2'nci yarısında müthiş bir tempo vardı ama eşitliği yakalayamadık. Yine de 16 maçta topladığımız 28 puan bizim için çok iyi bir başarı. Futbolcularımla gurur duyuyorum. Yarıştan kopmayacağız."
Başkan Hüseyin Eryüksel ise, "Oyuncularımız Galatasaray maçlarında ellerinden geleni yaptı. Kulüp olarak önemli mesafe aldık. Büyük bir aile ortamına dönüştüğümüzü herkes gördü. Bu aile ortamını bozmayacağız" diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!