Türkiye'nin Victoria's Secret'i olacağız

Güncelleme Tarihi:

Türkiyenin Victorias Secreti olacağız
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2012 00:00

Türkiye iç giyim sektörünün köklü firmalarından Gecem Group'un Genel Müdürü Cem Alabalık, Türkiye'nin Victoria Secret'i olacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Türkiye iç giyim sektörünün köklü firmalarından Gecem Group'un bünyesinde var olan markaların Ege Palas Oteli'nde gün boyu süren ekspozisyonuna İzmir ve çevresinden çok sayıda iç çamaşır satıcısı katıldı. Erotica markasının Fantezi, New Bride'nin gelinlik, çeyiz, iç giyim, New Night'in günlük iç giyim, Dika'nın pijama, Diamond markasının lüx ürün modelleri ilgi ve beğeniyle incelendi.

Gecem Group Genel Müdürü Cem Alabalık, 1978 yılında kurulan Gece Group'un dünyanın 50'den fazla ülkesine markalarıyla ihracat gerçekleştirmekte ve bu enerjisiyle bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemekte olduğunu söyledi. Alabalık, “En büyük özelliğimiz, kumaşlarımızın kalitesidir. Esneme, gevşeme ve yıpranma gibi deformasyonlar göstermez. Kendisine has kesim, kalıp ve modelleriyle farklıdır. Günün moda ve renk çizgilerini taşır. Ürünlerimiz, her yaş ve beden grubunda tüketicilere hitap eder” dedi.
Alabalık, kurdukları satış ağının gün geçtikçe yaygınlaştığını söyledi, “3 yıl olarak belirlediğimiz projenin birinci yılında doğru yol üzerinde olduğumuzu gösteriyor. Konsept mağaza isteyene konsept mağaza, Dika isteyene Dika, isteyene Corner mağaza. Konsept mağazaların ilerleyen dönemlerinde ise reklamla destek vereceğiz. Kısacası Türkiye'nin Victoria Secret'i olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Türkiyenin Victorias Secreti olacağız



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!