Türk ve Alman tadı Mirim'de buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Türk ve Alman tadı Mirimde buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2012 12:21

Haberin Devamı

Türk ve Alman tadı Mirimde buluşuyor

Menemen'in Seyrek Beldesi’nde üç ay önce hizmete giren Mirim Cafe, doğayla içiçe kahvaltı etmek isteyenlerin adresi oldu. Türk ve Alman Mutfağı’nın en güzel örneklerini sunulduğu işletme, konuklarına sıcak ve samimi bir ortam vadediyor. Jale ve Okan Kınacı çiftinin üç yıllık çalışmaları sonucu kurulan Mirim Cafe, zengin ve egzotik mönüsüyle dikkat çekiyor. Doğayla içiçe bir ortamda, günün her saati kahvenizi yudumlarken lezzetli ürünleri tadabilir, yeşilin tüm tonlarının yer aldığı harika manzaranın tadını çıkarabilirsiniz.

Seri değil sevgi

Seyrek Beldesi’nin uçsuz bucaksız tarlaları arasında kurulan Mirim Cafe, huzurlu ve sakin bir atmosfere sahip. Şehir hayatının stresinden arınmış atmosferi, fırından yeni çıkmış çörek ve börek kokuları tamamlıyor. Alışılmış cafe işletmeciliğine ve “ye, öde, çık” sistemine uzak durduklarını belirten Jale Kınacı, börek ve çöreklerin sipariş üzerine her an taze ve sıcak olarak servis edildiğini ve bundan zevk aldıklarını vurguluyor. Müşterilerini misafir olarak gören “Ağırlama ve Gıda Teknolojileri” bölümü mezunu işletmeciler, aldıkları eğitimin hakkını veriyor.

Haberin Devamı


Türk ve Alman tadı Mirimde buluşuyor
 
Türk ve Alman tadı Mirimde buluşuyor
 
Türk ve Alman tadı Mirimde buluşuyor

Türk ve Alman mutfağının en güzel örneklerinin bulunduğu Mirim Cafe, Almanya’da karaval zamanı yapılan Berliner’in, geleneksel bir yiyecek olan Strudel’in İzmir’de tadılacağı tek adres olma özelliğini taşıyor.  İşletmecilerden Naciye Biricik, “çocuklarımıza nasıl hazırlıyorsak  müşterilerimize de aynı özen ve titizlikle hazırlıyoruz” diyor.

Ulukent-Villakent yolu 6’ncı kilometrede bulunan Mirim Cafe, haftanın her günü kahvaltı, salata, börek ve kahve seçenekleriyle müşterilerini ağırlıyor.

Telefon: (0.232) 844 71 90

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!