Turizmciler'den yeni Emniyet Müdürü Uslu'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Turizmcilerden yeni Emniyet Müdürü Uslua ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2014 01:34

EGE Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, beraberindeki sektör temsilcileri ile birlikte İzmir'de yeni göreve gelen İl Emniyet Müdürü Sami Uslu'yu makamında ziyaret etti.

Haberin Devamı

Yeni dönemin İzmir'e ve turizm camiasına hayırlı olmasını dileyen İşler, Uslu'ya yeni görevinde başarı temini etti. Uslu'ya turizm sektörünün İzmir'deki mevcut sorunları hakkında bilgiler veren İşler, özellikle Basmane semtinde güvenlik tedbirlerinin arttırılması konusunda yardım istedi. Basmane'nin çekim merkezi haline getirilebilmesi için çaba sarf edildiğini söyleyen İşler, “Basmane'nin turizm merkezi haline gelebilmesi için büyük bedeller ödendi, çaba sarf edildi. Şimdi Basmane’de gördüğümüz kötü koşullar bizleri üzüyor. Emniyetin burada denetimlerini sıklaştırmasını istiyoruz. Turizmciler olarak devlet ile el ele vererek işbirliğine hazırız” dedi.

USLU, “SEKTÖRÜN YANINDAYIZ”
Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren İzmir İl Emniyet Müdürü Sami Uslu, ETİK Başkanı Mehmet İşler’e ve beraberindeki sektör temsilcilerine teşekkür etti. Uslu, “İzmir'i iyi tanıyor ve biliyorum. Türkiye’nin bacasız, çok kıymetli sanayisi olan turizm sektörünün ne denli önemli olduğunun bilincindeyim. Görev süremiz boyunca bu konuda üzerimize düşen neyse zaten yerine getirilecektir. Emniyet olarak bu şehrin asayişini sağlamakla mükellefiz. Sonuna kadar İzmir’de turizm gelişmesi için sektörün arkasındayız. El ele vererek sorunları çözeceğiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!