Tuğamiral Doğan, Denizaltı Filosu Komutanı oldu

Güncelleme Tarihi:

Tuğamiral Doğan, Denizaltı Filosu Komutanı oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2012 12:05

Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanlığı görevinden, Denizaltı Filosu Komutanlığı görevine atanan Tuğamiral Hasan Doğan, Vali Güngör Azim Tuna’ya veda ziyaretinde bulundu.

Haberin Devamı

Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanlığı görevine geçen yıl ağustos ayında atanan Tuğamiral Hasan Doğan, bu yılki Yüksek askeri Şura (YAŞ) toplantısı sonrasında Denizaltı Filosu Komutanlığı görevine atandı. Çanakkale’den ayrılacak olan Tuğamiral Doğan, Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna’ya veda ziyaretinde bulundu. Tuğamiral Doğan, “Çanakkale Boğazı’ndan her denizaltı geçtiğinde beni hatırlamanızı diliyorum. Çanakkale’yi çok özleyeceğim” dedi. Vali Güngör Azim Tuna, bir yıldır birlikte görev yaptıkları Tuğamiral Doğan’a, Çanakkale’yi hatırlaması için üzerinde 57’nci Alay Şehitliği’nin resminin bulunduğu bir tablo hediye etti.
Tuğamiral Hasan Doğan’ın eski görevi olan Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanlığı'na da Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Genel Plan ve Prensipler Daire Başkanı Tuğamiral Mesut Özel atandı.Tuğamiral Mesut Özel’in, Çarşamba günü yapılacak olan devir teslim töreninin ardından Çanakkale Boğaz ve Garnizon komutanı olarak görevine başlayacağı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!