Tren kaçmadı

Güncelleme Tarihi:

Tren kaçmadı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2011 00:00

Lider K. Erciyes’le aralarında 11 puan fark olmasına rağmen daha oynanmamış 26 maç bulunduğunu hatırlatan Uğur, KSK’yi 100. yılında Süper Lig’e taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

KARŞIYAKA yönetiminin birçok adayla görüştükten sonra el sıkıştığı Teknik Direktör Mustafa Uğur, yeşil-kırmızılı ekip için Süper Lig treninin kaçmadığını, 100. yılda hedefe ulaşmak için çaba harcayacaklarını söyledi. Daha önce iki kez kulübün kapısından dönen, bu kez 1,5 yıllık anlaşma yapan Mustafa Uğur, camiayla el ele vererek Karşıyaka’yı layık olduğu yere  getirebileceklerini ifade etti. Kaf-Kaf’ta 2006-07’de Feyyaz Uçar’ın ayrılmasının ardından, geçen sezon ise Kemal Kılıç’ın biletinin kesilmesinden sonra konuşulan 48 yaşındaki Uğur bugün iş başı yapacak.

Ortalama 2 puan

İlk sekiz haftayı 5 puanla 14. sırada geçen Karşıyaka’nın Tavşanlı  Linyit, K. Erciyes ve Konyaspor’la oynadığı maçları televizyondan izlediğini belirten Uğur, “KSK ligin en dinamik takımlarından biri. Ancak bazen her şey istediğiniz gibi olmuyor. Lider K. Erciyes’le aramızda 11 puan olsa da oynanmamış 26 maç var. Ligi çok iyi tanıyorum. Oyuncularla toplantılar yapacağız. Maç başına 2 puan ortalamasını yakalamalıyız. Daha fazla puan toplarsak, kayıpları da telafi edebiliriz. Rakipleri düşünmeyip ilk etapta devre arasına kadar maksimum puanı alacağız” dedi.

Erciyes’i çıkardı

Haberin Devamı

K. Erciyesspor’u 2004-05’te Süper Lig’e çıkarıp görevden 2006-07’de ayrıldığını, Diyarbakırspor’la 2007-08’de Play-Off oynadığını hatırlatan Uğur, “Hep iddialı ekiplerde görevde bulundum. Son olarak 2009-10’da Boluspor’u çalıştırdım. Hedefleri benimkiyle uyuşan iddialı takımlarda görev yapmak istediğim için aldığım birçok teklifi geri çevirdim. KSK’de forma giyen Murat Akyüz ve Özgür Bayer eski oyuncularım. Taraftarlar ve camiayla kenetlenirsek, başarılı olmamamız için hiçbir engel yok” diye konuştu. Uğur’un yardımcılığını Timuçin Beyazıt yapacak.

Tercihimiz bu kez doğru

KARŞIYAKA 2. Başkanı Nazım Torbaoğlu, Mustafa Uğur’la anlaşarak doğru tercih yaptıklarını söyledi. Uğur’un en baştan beri listelerinde olduğunu belirten Torbaoğlu, “Başarılı olacağına inandığımız, kariyerli, ligi tanıyan, her yönüyle kulübe uygun bir isimle anlaştık. Geçmiş dönemlerde ismi çok bilinen birçok teknik adamla başarıyı yakalayamadık. Üstelik kulüp yüklü tazminatlar ödemek zorunda kaldı. Görüşmelerimizde 1.5 yıl için 2 milyon TL isteyenler oldu. Puan tablosunda 14. sıradayız. Şu aşamada şampiyonluktan bahsetmenin gerçekçi olmayacağını önceden de söyledim. Adım adım ilerleyeceğiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!