Toplum polis el ele

Güncelleme Tarihi:

Toplum polis el ele
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2012 00:00

UŞAK Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, “Gezelim Görelim Tanıyalım” projesi kapsamında, ilköğretim öğrencileri tarihi evleri ve Arkeoloji Müzesi’ni gezdi.



Muzaffer Mert ilköğretim Okulu’ndan 60 öğrenci Dokur Evi, İslamoğlu Evi, Atatürk Etnoğrafya Müzesi ve Uşak Arkeoloji Müzesi’ni gezdi. Müdürlük yetkilileri, “Şehrimizde eğitim gören, maddi imkansızlıklardan dolayı kentin tarihi güzelliklerini göremeyen ve tanıma fırsatı bulamayan öğrencilerimize yönelik olarak tanıtım gezileri başlatıldı. Amacımız ilköğretim okulu öğrencilerine yaşadıkları şehri tanıtmak” dedi. Gezi sonrasında öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.
Çiçekle anılmak
Aydın Emniyeti Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’ne bağlı polis memurları, Dünya Hemşirelik Haftası ve Hemşireler Günü nedeniyle hastaneleri ziyaret etti, hemşirelere karanfil verdi. İlk olarak Aydın Devlet Hastanesi’ne giden polisler, Başhemşire Sema Suçeken’e sürpriz yaptı. Polisin verdiği çiçeği alan Suçeken duygulandı. Sağlık alanında teknolojik gelişmeler ne kadar artsa da insanın sevgi, şefkat ve bakıma olan ihtiyacını hemşirelerin karşıladığını söyleyen Suçeken, “Hatırlanmak çok güzel. Hemşireler toplumun sağlık seviyesini arttırmada pay sahibidir. Hemşirelik temelinde insan sevgisi bulunan kutsal bir meslektir. Bizi çok mutlu ettiniz” diye konuştu. Polisler, daha sonra hastaneyi gezerek görev yapan hemşirelere tek tek karanfil verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!