Tiyatro oscarları, Karşıyaka’da sahiplerini bulacak

Güncelleme Tarihi:

Tiyatro oscarları, Karşıyaka’da sahiplerini bulacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2015 12:04

TÜRKİYE’nin "Tiyatro Oscarları" olarak bilinen 15’inci Direklerarası Seyirci Ödülleri, bu yıl Karşıyaka’da sahiplerini bulacak. Ünlü isimlerin katılacağı gecede, Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar da, Sanata Katkı Ödülü alacak.

Haberin Devamı

Bu yıl 15’inci kez gerçekleştirilecek olan Direklerarası Seyirci Ödülleri’nin Ege Bölgesi ayağı, Karşıyaka’da yapılacak. 5 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’de, Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde yapılacak ödül töreninde, Direklerarası seçici kurul tarafından ödüle layık görülen oyun, oyuncu, teknik ekip, tiyatro ve tiyatroya destek olan kurumlar başta olmak üzere 50’nin üzerinde isimin ödüllerini alacağı açıklandı. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da ’Sanata Katkı Ödülü’nün sahibi olacak. Karşıyaka Belediye Tiyatrosu da 3 kategoride ödül alacağı öğrenildi. Tiyatro dünyasının önemli isimleri de, gecede buluşacak.

Tiyatro oscarları, Karşıyaka’da sahiplerini bulacak

Haberin Devamı

SANATI DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Karşıyaka’yı sanatın başkenti yapmak için çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Sanata katkı koymaya ve Karşıyakamızı sanatla buluşturmaya devam ediyoruz. tiyatro, sanatın can damarıdır ve desteklenmelidir. Bu ödüllerin seyirciler tarafından veriliyor olması ayrıca önemlidir. Katkı koyan herkese teşekkürler" dedi. Direklerarası Seyirci Ödülleri Genel Koordinatörü Ömer Özşahin ise, gecede katkısı olanlara sanatçılar adına teşekkür ettiğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!