Tayland'ın şaşırtıcı kareleri Alsancak'ta

Güncelleme Tarihi:

Taylandın şaşırtıcı kareleri Alsancakta
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 15:04

KONAK Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi İzmir Uluslararası Fotoğraf Günleri kapsamında açılan Şaşırtıcı Tayland sergisine 31 Ekim'e kadar ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı

İzmirFotoğraf Sanatı Derneği (İFOD) ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü işbirliğinde bu yıl 3'üncüsü düzenlenen İzmir Uluslararası Fotoğraf Günleri kapsamındaki 22 sergiden biri olan 'Şaşırtıcı Tayland' sergisi Konak Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde açıldı. Alsancak'taki Kültür Merkezi'nin Sanat Galerisi'nde görücüye çıkan sergide Yrd. Doç. Dr. A. Beyhan Özdemir ve İFOD Yönetim Kurulu üyesi Selim Bonfil'in objektifinden yansıyan 39 fotoğraf karesi yer alıyor.

Taylandın şaşırtıcı kareleri Alsancakta

TAYLAND'IN ŞAŞIRTAN ANLARI

Fotoğraf tutkunları ve meraklılarının yoğun ilgi gösterdiği sergi açılışında söz alan Yrd. Doç. Dr. A. Beyhan Özdemir, desteklerinden ötürü Konak Belediyesine ve emeği geçenlere teşekkür ederek, "Tayland'ın bizi şaşırtan anlarını yansıtan, dini ritüellerini, çocuklarını, boyun eğmemek için boyunlarına halka takan kadınları anlatan, renkli halkının bize gülümseyerek baktığı fotoğraflardan oluşan böyle bir sergide bizi sizinle buluşturan başta Konak Belediyesi olmak üzere tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum" dedi. İFOD Yönetim Kurulu üyesi Selim Bonfil de açılışta yaptığı konuşmasında fotoğraf serüveniyle ilgili anılarını izleyiciyle paylaştı.

Haberin Devamı

31 EKİM'E KADAR ZİYARETE AÇIK

İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü işbirliği ile düzenlenen 3'üncü İzmir Uluslararası Fotoğraf Günleri'nde bu yıl 14 farklı ülkeden 80 sanatçı ve akademisyenin yer alıyor. İzmir Uluslararası Fotoğraf Günleri kapsamında Konak Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde açılan 'Şaşırtıcı Tayland' sergisi 31 Ekim tarihine kadar ziyarete açık olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!