Tasarım harikası 'Tarz' çantalar

Güncelleme Tarihi:

Tasarım harikası Tarz çantalar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2014 01:28

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde satışa sunulan ve birbirinden ilginç tasarımlarıyla görenleri şaşırtan çantalar, büyük ilgi çekiyor. İlçede yaşayanların yanısıra otel müşterileri ile kruvaziyer gemiler ve yatlarla gelen turistlerin de beğendiği çantalar, tarz yarışmasında da boy gösteriyor.

Haberin Devamı

Tuzcuoğlu A.Ş. tarafından Kapalı Çarşı'da açılan ABV Çanta mağazası, çeşitli markalar altında farklı tasarımlarla üretilen çantaları halkla buluşturdu. Gitar, akordeon, saat, dergi ve parfüm şişesi şeklindeki çantalar büyük ilgi çekti. Yönetim Kurulu Başkanı Burcu Tuzcu (37), Marmaris'te marka ürünlerin satışına dikkat çekmek amacıyla açtıkları mağazada, merkezi Ankara'da bulunan 'Matmazel' çanta ürünleri ile İtalya, İspanya ve Hollanda'dan ithal ettikleri özel ürünleri satışa sunduklarını söyledi. Tuzcu, "Özellikle imitasyondan uzak durmak isteyen müşterileri hedefledik. Aynı zamanda 'Hanımlar pişti olmasın' diye tek üretim tasarımlara yer verdik" dedi.

Tasarım harikası Tarz çantalar

KANSEROJEN MADDE YOK
Son zamanlarda patlak veren zehirli ayakkabı olayına dikkat çeken Tuzcu, "Matmazel çantanın, Ekonomi Bakanlığı'ndan aldığı ürünlerin kanserojen madde içermediğine dair belgeler hem Türkçe hem İngilizce olarak mağazaya asıldı. Bunu gören turistler memnuniyetlerini ifade ediyor" diye konuştu.

"BU TARZ BENİM"
Çantaların, özel bir televizyon kanalında yayınlanan "Bu Tarz Benim" yarışmasının ikiz finalistleri Aycan-Nurcan Şencan kardeşler tarafından da kullanıldığını kaydeden Tuzcu, "Marmaris'e geldiklerinde bizden alışveriş yaptılar. Şimdi de yarışmada çantalarımızı kullanıyorlar. Jüri üyesi Nur Yerlitaş'a da çok beğendiği bir çantayı hediye ettik" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!