Tarzan'ın intikamı

Güncelleme Tarihi:

Tarzanın intikamı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2011 00:00

Karabük ve Ankaragücü’nden sonra Antalya’dan da rövanşı alan siyah-beyazlı ekip, sadece Fenerbahçe’ye iki maçta da boyun eğdi. Üç basamak tırmanıp 31 puanla 7. sıraya çıkan Manisaspor, G.Saray’ı altına alırken Beşiktaş’ın da ensesine yapıştı.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’de Medical Park Antalyaspor’u deplasmanda 4-1 yenerek 31 puanla yedinci sıraya yerleşen Manisaspor, maratonun ilk etabında mağlup olduğu rakiplerine tek tek hesap kesiyor. Sezon başında ilk dört maçta sıfır çekerek taraftarlarını kahreden Tarzan’da başarısızlığın faturası Teknik Direktör Hakan Kutlu’ya çıkarken; Karabükspor (D) (2-1), Ankaragücü (3-1), Fenerbahçe (D) (4-1) ve Antalyaspor (2-1) mağlubiyetlerinin ardından dümene geçen Hikmet Karaman, Manisaspor’da zaferden zafere koşuyor.

12 GOL ATTI 7 GOL YEDİ

Ligin ilk yarısında Trabzon, Beşiktaş ve Galatasaray’ı deplasmanda dize getirerek dikkatleri üzerinde toplayan siyah-beyazlı ekip, maratonun ikinci etabına fırtına gibi girdi. Karabük’ü 4-2, Ankaragücü’nü (D) 3-1 yendikten sonra Fenerbahçe’ye evinde 3-1’lik skorla boyun eğen Manisa, Antalya deplasmanından da 4-1’lik zaferle dönerek hem 4’te 3 yaptı, hem de rakiplerinden intikamını aldı. Galatasaray’ı
üç basamak altına alan siyah-beyazlı ekip, tarihinin en güçlü kadrolarından biri oluştur-  masına rağmen
hayal kırıklığı yaşayan 32 puanlı Beşiktaş’ın da ensesine yerleşti.

Haberin Devamı

Mehmet Güven kart cezalı

Manisalı futbolseverler Avrupa hesapları yapmaya başlarken, yoğurdu üfleyerek yemeye özen gösteren Teknik Direktör Hikmet Karaman, “Şimdiden havaya girip, ‘Hedefimiz Avrupa’ gibi şeyler söylemiyoruz. Daha önümüzde 12 maç var. İyi çalışıyoruz, iyi oynuyoruz ve futbolumuzun üzerine her hafta bir şeyler koyuyoruz” dedi. Manisaspor’daki ilk maçında Trabzon’u deplasmanda 3-1 yenen Karaman, Karadeniz temsilcisiyle pazartesi gecesi Manisa’da oynayacakları rövanşa takımını hazırlıyor. Tarzan’da Mehmet Güven kart cezalı, Yiğit Gökoğlan ile Makukula’nın tedavisi ise sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!