Tarzan'a kaybetmek yasak

Güncelleme Tarihi:

Tarzana kaybetmek yasak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2012 00:00

Manisaspor, kendisiyle aynı puana sahip rakibini yenip tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için sahaya çıkacak.

Haberin Devamı

SÜPER Lig’de son 15 maçta sadece Ankaragücü’nü yenerek düşme potasının bir basamak üstüne yerleşen Manisaspor, kendisi gibi 29 puanı bulunan Gaziantepspor karşısında bugün sezonun en kritik sınavını verecek. Tarzan’ı eski teknik patronu Hikmet Karaman’la da karşı karşıya getirecek altı puanlık randevu, Manisa 19 Mayıs Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak. Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun hakem üçlüsünün yöneteceği karşılaşma Lig TV 2’den naklen yayınlanacak. Bilet fiyatlarını kale arkası 3, Tarzan  tribünü 5 kapalı 10, VIP D 20, VIP C 25, VIP B 30, VIP A 35 TL olarak belirleyen yönetim, kazanan takımın ligde kalma yarışında dev bir adım atacağı maçta tribünleri dolu görmek istiyor.

VALİ MORALİ

Siyah-beyazlı ekipte sakatlığı süren Mehmet Güven yine yok. Teknik Direktör Ümit Özat’ın takımını sahaya İlker - Ömer, Akaminko, Dixon, Klukowski, Mejolaro, Yiğit İncedemir, Nizamettin, Vucicevic, Murat Erdoğan, Isaac düzeniyle sürmesi bekleniyor. Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak bir grup öğrenciyle birlikte Manisaspor’un kampını  ziyaret edip futbolculara başarı diledi. “Bu takım hak ettiği yere gelecek” diyen, Kaptan İlker’e çiçek veren Vali Daşöz, Ümit Özat ve futbolculara güvendiklerini söyledi.

Gövde gösterisi

Haberin Devamı

Manisasporlu taraftarlar, Gaziantep’le bugün oynanacak kritik maç öncesi Manolya Meydanı’nda dün gövde gösterisi yaptı. Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, Teknik Direktör Ümit Özat ve futbolcuların yanı sıra yaklaşık 2 bin taraftarın katıldığı organizasyonda lokma da döküldü. Başkan Yaralı Anadolu derbisinde Gaziantep’i yenip kötü gidişe nokta koyacaklarını söylerken, Vali Daşöz, Ege Bölgesi’nin Süper Lig’deki tek temsilcisi olan Manisaspor’a tüm şehrin sahip çıkmasını istedi. (Fotoğraflar: Evren KASIRGA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!