Tarzan S.O.S veriyor

Güncelleme Tarihi:

Tarzan S.O.S veriyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2012 00:00

Fenerbahçe’ye 90+5. dakikada golüyle 2-1 yenilerek ligdeki galibiyet hasretini 8 maça çıkaran Manisaspor, kırmızı alarm veriyor.

Haberin Devamı

İlk yarıda 9 haftalık yenilmezlik serisi yakalayarak 3.’lüğe yükselen siyah-beyazlı ekip, art arda kaybettiği puanlarla 12. sıraya gerilirken, kurmayların transferi düşünmemesi camiayı endişelendiriyor. Fenerbahçe mağlubiyetini “kaza” olarak değerlendiren Teknik Direktör Kemal Özdeş, “Ligin ilk 4 haftasında 4 puan aldıktan sonra büyük bir çıkış gerçekleştirmiştik. İkinci yarının ilk 3 maçında 1 puan alabildik. Bu hafta İstanbul BŞB’yi yenip 4 puana ulaşmak ve sonrasında çıkışa geçmek istiyoruz” dedi. Murat Erdoğan ve Nizamettin’in cezasının sona erdiğini, Mehmet Güven’in de bir iki hafta içinde takıma döneceğini sözlerine ekleyen Özdeş, “Bu takımın transfere ihtiyacı yok. Manisa ilk 8’e girecek” şeklinde konuştu.

Yiğit İncedemir gözyaşı döktü

Haberin Devamı

MAÇIN 90+5. dakikasında ters bir kafa vuruşu ile topu kendi ağlarına gönderip takımının yenilmesine yol açan Yiğit İncedemir kahroluyor. Karşılaşma sonrası üzüntüden gözyaşı döken futbolcuyu arkadaşları güçlükle teselli etti. Bu arada 3 dakika uzatma gösterilen maçta golün 90 + 5. dakikada gelmesine tepki gösteren Kemal Özdeş, hakem Kuddusi Müftüoğlu’na gidip, saati sordu. Özdeş, “Ben her şeye rağmen hakemi maçın temposuna yaptığı katkıdan ötürü kutluyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!