Şüpheli paket komedisi

Güncelleme Tarihi:

Şüpheli paket komedisi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2012 10:17

Çanakkale Devlet Hastanesi’ne tedavi için gelen Hanife Kocabıyık’ın (62) bahçe duvarına bıraktığı spor çantayı bomba sananlar polisi alarma geçirdi.

Haberin Devamı

 

Herkese korku dolu dakikalar yaşatan Kocabıyık, hiçbir şey olmamış gibi çantasını alıp bu kez de başka bir köşeye bıraktı.
Dün saat 16.30’da, 155 Polis İmdat telefonuna Çanakkale Devlet Hastanesi Poliklinikler girişindeki bahçe duvarının üzerinde şüpheli bir spor çantanın bulunduğu ihbarı yapıldı. Bunun üzerine 150 metre ilerideki Emniyet Müdürlüğü’nden polis ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek, güvenlik şeridi çekti, İnönü Caddesi’ni trafiğe kapattı. Yaya ve araçların bölgeden geçişi önlendi. Bomba uzmanının olay yerine gelmesi beklenirken, polis hastane bahçesinde oturanları da bölgeden uzaklaştırmaya başladı. Bu sırada bir ağaç gölgesinde oturan Hanife Kocabıyık isimli kadın, olup bitenden habersiz hastane bahçesinden çıkarak çantanın yanına doğru yürümeye başladı. Gerçek de bu dakikadan sonra anlaşıldı.

Haberin Devamı


Aldı, sonra yine bıraktı
Gökçeada’dan hastaneye geldiği öğrenilen Hanife Kocabıyık, polislere çantanın kendisine ait olduğunu söyledi ve duvara bıraktığı çantayı aldı. Polislere içinde şüpheli bir şey olmadığını gösteren Kocabıyık, “Her hastaneye geldiğimde çantayı bahçe duvarına koyuyorum. Bahçede de oturup çantayı içeriden takip ediyorum” dedi. Polis ise Kocabıyık’ı, “Çantayı böyle sahipsiz şekilde bıraktığınız zaman da bizi tedirgin ediyorsunuz” diyerek uyardı. Bahçe duvarına bıraktığı çantayla herkese bomba paniği yaşatan Hanife Kocabıyık, hiçbir şey olmamış gibi davranarak, hastane bahçesine döndükten sonra çantayı başı boş şekilde yeniden bir köşeye bırakıp ağaç gölgesine oturmaya gitti. Güvenlik şeritlerini söken polisler, Kocabıyık’ı, çantayı yanına alması için yeniden uyardı. Kocabıyık, polislere çantayı yanına almama konusunda bir süre direndi. Ancak sonunda polisin dediği oldu. Kocabıyık çantayı yanına almak zorunda kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!