Su dolu çukur 2 çocuğu yuttu

Güncelleme Tarihi:

Su dolu çukur 2 çocuğu yuttu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2008 00:00

Kayalık alana oynamaya giden 10 yaşındaki Hilmi Can Bozkurt ve Fatih Zabir, su dolu çukura düşüp boğuldu. İki çocuğun aileleri acı haberi duyunca kriz geçirdi.

MUĞLA Merkez Düğerek Mahallesi’nde kayalık alana oynamaya giden 10 yaşındaki Hilmi Can Bozkurt ve Fatih Zabir, su dolu çukura düşüp boğularak hayatlarını kaybetti. Kötü haberi alan acılı aileler olay yerinde çocuklarının cansız bedeniyle karşılaşınca sinir krizi geçirdi. Olay, önceki gün saat 16.00 sıralarında İnardı mevkiindeki kayalık alana, meydana geldi. Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrenci olan Hilmi Can Bozkurt (10), Fatih Zabir (10) ve İbrahim Coşkun (10) evlerinin yakınındaki kayalık alana oynamaya gitti. Bir süre sonra arkadaşlarından ayrılan Coşkun, kayalıklar arasında bulunan su dolu çukurların olduğu alandan çığlıklar duydu. Arkadaşlarının yanına gidip yardım etmeye çalışan Coşkun, arazinin sarp ve kayalık olması nedeniyle arkadaşlarına yardım edemedi.

Cansız bedenler

Coşkun, daha sonra köy kahvesine giderek olayı kahvede bulunanlardan yardım istedi. Su çukurlarının olduğu bölgeye koşan mahalle sakinleri ile Bozkurt ve Zabir aileleri, talihsiz çocukların cansız bedenleriyle karşılaştı. Gözyaşlarına boğulup, sinir krizi geçiren acılı ailelere yakınları teselli etmeye çalıştı.

Baba ağıtlar yaktı

Bozkurt’un annesi Reyhan Bozkurt olay yerinden yakınları tarafından güçlükle uzaklaştırıldı. Baba Ömer Bozkurt ise oğlunun cansız bedenini görünce gözyaşlarına boğuldu. Bozkurt’un üstündeki örtüyü kaldırarak yavrusunun yüzüne bakan acılı baba ağıtlar yaktı. Ölen iki arkadaşın cenazeleri dün gözyaşları arasında toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!