Spordan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Spordan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2008 00:06

Muay thaicilere Başkan’dan destek

BODRUM Turgutreis Belediye Başkanı Ali Server Yazgan, Antalya'da yarın başlayacak Türkiye Muay Thai Şampiyonası'na katılacak sporculara malzeme yardımında bulunurken, takımın tüm masraflarını da üstlendiğini bildirdi. Şubat ayında Dalaman'da yapılan Bölge Birinciliği'nde şampiyon olan muay thaicilerden bir şampiyonluk daha beklediğini söyleyen Başkan Yazgan, ’’Beldemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize ve Turgutreis'e yeni madalyalar getireceğinize inanıyorum’’ diye konuştu. Ahmet YEŞİLAĞAÇ, (DHA)

TÜRFAD’ın ödül yağmuru yarın

TÜRKİYE Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) İzmir Şubesi'nin geleneksel hale getirdiği, ’’İnsanlar Yaşarken De Anılmalıdır’’ etkinliğinin ödül töreni ve kokteyli, Konak Belediyesi Dr. Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde yarın saat 18.30'da yapılacak. Bahri Vreskala'nın başkanlığını yaptığı TÜRFAD İzmir Şubesi yönetimi, aralarında eski sporcu, teknik adam, yönetici, hakem, gazeteci ve spor hekimlerinin yer aldığı 31 kişiye plaket verecek.

Turgutluspor’da İddaa’ya öf ke

TURGUTLUSPOR yönetimi, yarın deplasmanda oynayacakları Afyonkarahisar maçının İddaa programına alınmamasına tepki gösterdi. Bu karşılaşmaların 2. Lig takımlarının da İddaa'dan pay alabilmesi amacıyla hafta içine kaydırıldığını hatırlatan Genel Kaptan Salih Kotan, ’’Bu konuda art niyet aramak istemiyoruz. Ancak böyle devam ederse, gerekli mercilere başvurup, hakkımızı aramayı biliriz’’ şeklinde konuştu. Doğan ÇİZMECİ

Şampiyon Urla şölen yapacak

SON haftaya Göztepe'nin 4 puan önünde lider olarak giren Urla Gençlik, şampiyonluk sevincini pazar günü Narlıdere Bld maçında taraftarlarıyla paylaşacak. 12 Eylül Stadı'nı gelin gibi süsleyeceklerini, futbolseverlere lokma ve içecek dağıtacaklarını, yerel sanatçıların konser vereceğini belirten Belediye Başkan Vekili Bülent Nart, ’’Urla halkını yanımızda görmek istiyoruz’’ dedi. Bahri KARATAŞ, (DHA)

Altınordu kararlı

SON iki haftada 5 puan kaybederek zirve yarışında yara alan Altınordu, yarın deplasmanda oynayacağı Balıkesir maçından puanla dönerek kötü gidişe son vermek istiyor. Yenilgi dışında her sonucun işlerine yarayacağını söyleyen Başkan Bülent Erdik, ’’Özellikle kazanırsak rakibimizle puan farkı 7'ye çıkar ki, bu da bizi rahatlatır’’ dedi.

Muğla’da 9 puan hesabı

TFF 3. Lig 3. Grup'ta zor günler yaşayan Muğlaspor, Torbalı randevusuyla başlayacak 4 maçlık periyotta 8-9 puan hesabı yapıyor. Bu hedefe ulaşacak güçte olduklarını söyleyen Ercan Ertemçöz, ’’Torbalı, Akhisar, Tavşanlı ve Aydın maçlarından 8-9 puan alırsak, düzlüğe çıkarız’’ diye konuştu.

Hakan ALTUT Aydın’ın gözü kara

TORBALI'yı yenerek sezonun ilk deplasman galibiyetini alan Aydınspor, yarın evinde oynayacağı Akhisar Bld'yi yenip ikide iki yapmak istiyor. Fizik ve moral açıdan iyi durumda olduklarını söyleyen Murat Yoldaş, ’’Saha ayrımı yapmadan her maça kazanmak için çıkacağız. Başka şansımız yok’’ şeklinde konuştu. Cemal YILDIRIM

Torbalıspor ’üç’e taktı


LİGDE beş haftadır maç kazanamayan Torbalıspor pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Muğlaspor'u gözüne kestirdi. Kırmızı-beyazlı ekipte Hüseyin'in cezası sona ererken Emre'nin sakatlığının sürdüğünü söyleyen Teknik Direktör Şanver Göymen, ’’Kredimiz bitti. Bu maçı kazanıp alt sıralarla bağımızı koparmak istiyoruz’’ dedi. Merih OMAY

Vakıfbank DYO K.Yaka

á DYO KSK, Vakıfbank Güneş Sigorta'yla bugün karşılaşacak. Bursa Atatürk Spor Salonu'nda 16.30'da başlayacak müsabaka, D Spor'dan yayınlanacak. Gökhan Sezal, Bursa'da düzenlenecek Challenge Cup Final Four maçları nedeniyle Vakıfbank'ın müsabakayı bu kente aldırdığını söyledi.

TSYD-Turkcell semineri bugün

TSYD ile Turkcell'in düzenlediği Spor Basını Seminerleri'nin İzmir etabı bugün yapılacak. TSYD Genel Başkanı Esat Yılmaer, Faik Gürses, İlyas Namoğlu, Tayfun Bayındır ve Levent Tüzemen'in konuşmacı olarak katılacağı seminerin moderatörlüğünü Melih Gümüşbıçak yapacak. Seminer, İletişim Fakültesi Yabancı Diller Konferans Salonu'nda saat 14.00'te.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!