Spordan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Spordan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2011 22:52

Haberin Devamı

Horoz’da islem tamamFerah IŞIK / DENİZLİ, (DHA)TRANSFER yasağını kaldıran Denizlispor, Konyasporlu Emrah Eren ve Karabüksporlu Fatih Ceylan’ı sezon sonuna kadar renklerine bağladı. 33 yaşındaki Emrah 120 bin TL garanti para ve Süper Lig’e çıkılması halinde 80 bin TL prim alacak. 30 yaşındaki Fatih’le de 200 bin TL garanti para ve 100 bin TL Süper lig primi karşılığında anlaşma sağlandı. İmza töreninde konuşan Emrah Eren, “Denizlispor geçmişte de beni transfer etmek istemiş ama olmamıştı. Kısmet bugüneymiş. Horoz’un Süper Lig’e çıkması için elimden geleni yapacağım” dedi. Fatih Ceylan ise, Denizlispor’un güçlü bir kadrosu olduğunu, sezon sezonda mutlaka Süper Lig’e çıkacaklarını söyledi. Fatih’in 81, Emrah’ın ise 34 numaralı formayı giyeceği açıklandı. Başkan Salih Amiroğlu, 2 ya da 3 futbolcu daha transfer edeceklerini açıkladı. Göztepe’den Fenerli savunmaOğuzhan BOYSAN İKİNCİ Lig Beyaz Grup lideri Göztepe’nin, sahaya gençlerle çıkan lig sonuncusu Gebzespor ile deplasmanda 1-1 beraber kalması camiada şok etkisi yaratırken, Teknik Direktör Özcan Kızıltan, rehavet kurbanı olduklarını söyledi. fenerbahçe’nin Y.Malatyaspor’a, Bursaspor’un Kırıkhan’a aynı nedenle yenildiğini belirten Kızıltan, “Tüm uyarılarımıza rağmen futbolcular maça konsantre olamadılar. Sahaya, ‘Nasılsa yeneriz” diye çıktılar. Ama rakipten direnç görünce oyun disiplininden uzaklaştılar. Ne yazık ki futbolda bu tür sonuçlar yaşanabiliyor. Ancak mutlaka bu kaybımızI telafi edeceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Turgutluspor zirve yolundaTuncel YILMAZ, (DHA)İKİNCİ yarıdaki ilk sınavında şampiyon adaylarından İskenderun DÇ’yi deplasmanda Ömer’in golleriyle 2-1 mağlup ederek 4. sıraya yükselen Turgutluspor, zirveye yeşil ışık yaktı. Lider Göztepe ile puan farkını 6’ya indiren kırmızı-siyahlı ekip, pazar günü evinde Beypazarı Şekerspor ile oynayacağı erteleme maçını kazanıp, farkı 3 puana düşürmeyi planlıyor. İskenderun’da özellikle ilk yarıda mükemmel oynadıklarını söyleyen Teknik Direktör Burhanettin Basatemur, “Artık bu maçı unutup, Beypazarı karşılaşmasına konsantre olmak zorundayız. Rakibimiz kupada başarılı bir performans sergiledi. Zor maç olacak” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Altay limandan para çıkaracakUlaş SAĞ / izmir, (DHA)Yönetim, üç sezon önce izmir Limanı’nın ihalesini alan Global-Hutchison’la yapılan forma reklamı anlaşmasından kalan 75 bin TL’nin peşine düştü.

EKONOMİK açıdan tarihinin en sıkıntılı dönemlerinden birini geçiren Altay’da yönetim, kulübe kaynak yaratabilmek için her türlü yola başvuruyor. Siyah-beyazlı yönetim son olarak eski Başkan Nafiz Zorlu’nun 2007-2008 sezonunda, o dönemde izmir Limanı’nın ihalesini alan Global-Hutchison şirketiyle yapılan forma reklamı anlaşmasından kalan 75 bin TL alacağının peşine düştü. Nafiz Zorlu’nun okul arkadaşı olan Global’in patronu Mehmet Kutman aracılığıyla yapılan anlaşma doğrultusunda Altay’ın ilk etapta 500 bin TL aldığı ancak 75 bin TL’nin henüz tahsil edilmediği bildirildi. Liman ihalesi daha sonra iptal edilirken, anlaşma sürecinde takımın sahaya “İzmir Port” göğüs reklamı ile çıktığını hatırlatan Kulüp Avukatı Namık Kemal Marmara, “Niyazi Konuşmaz’ın başkanlığı döneminde açılan davanın dosyasını detaylandırdık. Tek kuruş gelirimizin olmadığı şu günlerde hakkımızı aramak zorundayız” dedi.

Haberin Devamı

Buyrun salonaFUTSAL Milli Takımımız, Fuar Celal Atik spor Salonu’nda bugün başlayacak 2012 UEFA Futsal Şampiyonası Ön Eleme Turu 1. Grup maçlarındaki ilk sınavını saat 19.00’da Karadağ karşısında verecek. Kadrosunda Evren Turhan, Murat Duman, Altan Aksoy ve Tufan Apaydın gibi yıldızları da barındıran millilerimiz, ilk müsabakayı kazanıp, turnuvaya iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Günün ilk maçında ise saat 16.30’da Moldova ile İsviçre karşı karşıya gelecek. Dün bir basın toplantısı düzenleyen TFF Futbol Genel Direktörü Ersun Yanal, İzmirlileri Celal Atik spor Salonu’na davet etti. Futsalın ülkemizde yeni gelişen bir spor dalı olduğunu belirten Yanal, “Amacımız salondan yeşil sahalara, yeşil sahalardan da salona yıldız oyuncuları transfer ederek futbolun gelişimine katkı sağlamak” dedi.

Haberin Devamı

Dardanelspor’a yasal dopingİKİNCİ Lig Kırmızı Grup’ta ikinci yarıya deplasmanda aldığı 1461 Trabzon beraberliği ile başlayan Dardanelspor’da yönetim, futbolcuların geciken alacaklarını ödeyerek lider Elazığspor ile oynanacak maç öncesi moral dopingi yaptı. Maç başı alacakları ile transfer taksitlerinin tümünün futbolcuların hesabına yattığını söyleyen Genel Menajer Nahit Güzel, “Elazığspor karşısında zor bir sınav vereceğiz. Ancak takımda ciddi bir toparlanma var. Ben taraftarımızın desteği ile son sıradan kurtulacağımıza ve ligde kalacağımıza inanıyorum. Tek eksiğimiz tribün desteği” dedi. Yönetim Elazığ randevusunun bilet fiyatlarını 5 TL olarak açıkladı.

Haberin Devamı

Iwanski turp gibiM. Hakkı ÖZBAYIR, (DHA)MANİSASPOR’un Polonya’nın Legia Warszawa takımından transfer ettiği orta saha oyuncusu Maciej Iwanski’nin lisansı yetişmediği için yarın Karabükspor maçında forma giyemeyeceği bildirildi. Dün 8 Eylül Hastanesi’nde kontrolden geçen 30 yaşındaki futbolcunun gelmesiyle Beşiktaşlı Tabata’nın transferini askıya aldıklarını açıklayan Basın Sözcüsü Selami Delan, “Iwanski ve kulübü ile her konuda anlaştık. Polonya’dan beklediğimiz belgeleri gelince sözleşmeyi imzalayacağız. Iwanski ve Manucho önümüzdeki hafta Ankaragücü deplasmanında forma giyebileceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!