Spordan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Spordan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2011 21:25

Haberin Devamı

Mehmet şokuantalya kampının başında Yasir’in kasığından sakatlanmasıyla sarsılan Altay, Mehmet Şen’in sağ ayak serçe parmağında çatlak çıkmasıyla şoke oldu. Siyah-beyazlı ekibin Eyüp’ü 2-1 yendiği müsabakada ayağına darbe alarak oyunu terkeden futbolcunun 10 gün takımdan ayrı kalacağı açıklandı. Mehmet Şen’in bandajları açılana kadar top idmanına katılamayacağı bildirildi. Eyüp maçında attığı golle devre arasına iyi başlayan Mehmet Şen’in, ikinci yarının ilk haftasındaki Tavşanlı Linyit randevusuna yetişecek olması teselli boldu. Sakatlıkları geçen Cenk Ahmet ve Hasan Uğur, Paris Saint Germen’le bugün saat 15.00’te oynanacak maçtan sonra takım idmanlarına katılabilecek.

Denizlispor’da yine krizDENİZLİSPOR, ikinci yarı hazırlıklarını antalya’da sürdürürken, üç gün geçmesine rağmen kampa katılmayan Koffi, “Alacaklarım hesabıma yatırılmadan Türkiye’ye gelmem” diye haber gönderdi. Parasının ödenmediğini belirten Youla da, “Bu hafta ödeme yapılmazsa, ben de yokum” dedi. Menajer Adnan Erkan ise, “Kimsenin alacağı kalmaz. Söz verdik, paralar ödenecek. Ama Koffi de ceza alacak” şeklinde konuştu. Konyasporlu Emrah Eren’le anlaşmanın kesinleştiği, bu oyuncunun 5 Ocak’ta imza atacağı bildirildi. Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir ve Başkan Salih Amiroğlu antalya kampını ziyaret etti.  Ferah IŞIK, (DHA)

Haberin Devamı

Brezilyalı Roni KSK’ye dönmüyorantalya kampını sürdüren KSK’de Türkiye Kupası’ndaki Bursaspor maçı öncesi ülkesine giden Brezilyalı Ronieli’nin izmir’e dönmeyeceği bildirildi. Brezilyalı futbolcunun menajerinin genç oyuncunun alacaklarının ödenmesini şart koştuğu, yönetimin de Ronieli’yi gözden çıkardığı öğrenildi. Kaf-Kaf’ta bu sezon 7 lig, 2 kupa maçında şans bulan 20 yaşındaki santrfor bir gol kaydetti. Diğer Brezilyalı Tiago’nun ise bugün antalya kampına katılması bekleniyor. Kampta tek hazırlık maçı yapacak Karşıyaka, 7 Ocak’ta Telekom’la oynayacak. Tolga, Recep, Mustafa ve Barış’ın yanı sıra ilişiği kesilen Yaser’i antalya’ya götürmeyen KSK, 10 Ocak’ta istanbul’a geçip 11 Ocak’ta kupada istanbul BŞB’yle karşılaşacak.

Haberin Devamı

A.Ordu’da kaleci Abdülkadir olmadıDEVRE arasında kaleye yapacağı takviye için Tarsus İdmanyurdu file bekçisi Abdülkadir’le görüşen Altınordu, bu oyuncuyla şartlarda anlaşamadı. Teknik Direktör Yasin Çamtepe, Abdülkadir’e önerilen para ile futbolcunun istediği rakam arasında fark olduğunu belirterek, “Yönetim Abdülkadir’i ikna etmek için çaba harcadı, ama olmadı. Listemizdeki alternatif isimlere yöneleceğiz” dedi. Savunma ve orta sahaya yapacakları birer takviye için de arayışın sürdüğünü belirten Çamtepe, 7 Ocak’ta Bodrum’da başlayacak kampa kadar transferleri bitirmek istediklerini dile getirdi.

Fernandes rest çektiUlaş SAĞ / izmir, (DHA)

SAMET Aybaba’nın raporuyla Norveç 2. Lig ekiplerinden Bodo-Glimt’in Estonyalı kalecisi Londak’ı antalya kampına getiren Bucaspor’da, yönetimin yollarını ayırmayı planladığı Angolalı file bekçisi Carlos Fernandes, “Hiçbir yere gitmiyorum” dedi. antalya kampına dün katılan Fernandes’in, yöneticilerle yaptığı görüşmede, “Yeni bir yabancı kaleci almış olabilirsiniz. Bunu saygıyla karşılıyorum. Ancak izmir’e başarılı olmak, Süper Lig’de ilk sezonunu geçiren takıma katkıda bulunmak için geldim. Transfer görüşmemiz sırasında hamile olan eşim Portekiz’de düşük yapmasına rağmen masadan kalkıp gitmedim. Şimdi mi gideceğim? Kendime olan güvenim tam. Antrenmanlarımı yaparım, teknik direktör görev verirse oynarım. İyi olanın hakkını alacağına inanıyorum” dediği öğrenildi. Fernandes’in bu yaklaşımı üzerine eli-kolu bağlanan kurmayların, Samet Aybaba’yla durumu bir kez daha masaya yatıracağı bildirildi.

Haberin Devamı

Tarzan’a ilk uyarıMehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)

İkinci yarıda takımdan çok daha iyi performans beklediğini söyleyen Manisaspor Teknik Direktörü Karaman, “Çalışmayana forma vermem” dedi.

MANİSASPOR’un antalya kampı iki günlük yılbaşı tatilinin ardından yeniden başlarken, Teknik Direktör Hikmet Karaman futbolculara ilk uyarıyı yaptı. Yabancıların katılımı ile tam kadro süren antrenmanlarda herkesin tam kapasite ile çalışmasını isteyen Karaman, ligde bıçak sırtı bir konumda bulunduklarını belirterek, “22 puanımız var ve 12’nci sıradayız. 5’inci sıradaki beşiktaş’la 6, 16.’ıncı sıradaki Konyaspor’la aramızda 8 puan fark var. Çok çalışır, gayret edersek yukarı çıkar, gevşeyip yatarsak dibe çökeriz. Bu yüzden ismi ne olursa olsun, çalışmayana forma vermem. Birbirini tanıyan oyunculardan kurulu iyi bir takımız. Bu takımdan ikinci yarıda çok daha iyi bir performans bekliyorum” dedi. Tarzan antalya’daki ilk hazırlık maçında yarın Bundesliga ekibi Stuttgart ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Eryüksel’in ikiz gururuHaldun AKYÜZ / AKHİSAR, (DHA)

AKHİSAR Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, U-16 takımında forma giyen ikiz yeğenleri Kenan ve Sinan Eryüksel’in gelecekte yıldız birer futbolcu olacağını söyledi. Kenan ve Sinan’ın babaları Hasan Eryüksel’le kendisinin de ikiz kardeş olduğunu belirten Başkan Eryüksel, “Biz Hasan’la aynı yumurta ikizi olmadığımız için birbirimize benzemeyiz. Ama tek yumurta ikizi olan Kenan ve Sinan’ı birbirinden ayırmak çok güç. Kendilerini yakından izliyorum. Antrenörleri çok memnun. Ayrıca okulda da başarılılar. Fiziksel benzerliklerinden ötrü biri Messi’yi, diğeri alex’i kendisine örnek almış. Eryüksel ailesi olarak onlarla gurur duyuyorz” diye konuştu.

Haberin Devamı

İzmirspor’da sinirler gerginBÖLGESEL Amatör Lig 8. Grup’ta Kuşadasıspor’la golsüz berabere kalan İzmirspor’da kongre rüzgarları eserken, yönetim, antrenman boykotu yapan oyunculara ağır fatura çıkarmaya hazırlanıyor. Başkan Lami Hamarat tüm futbolculardan savunma aldıklarını, sorumluları süresiz kadro dışı bırakacaklarını belirterek, “Yönetim maddi kaynak yaratıp takıma düzenli ödeme yapmaya çalışıyor. Kulübün gelirleri profesyonel ligde olmadığımız için sınırlı. Kendi yarattığımız kaynakla ayakta durmaya çalışıyoruz” dedi. Kadro dışı kalacak oyuncular içinde Kaptan Volkan Al ile Ceyhun’un isimlerinin ön plana çıktığı öğrenildi.

Karşıyaka İZKA daha iyi olacakAROMA Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde sezonun ilk galibiyetini Ankaragücü önünde alıp “ohh” çeken Karşıyaka İZKA’da Antrenör İsmail Yengil, kadronun oturmaya başladığını, daha iyi olacaklarını söyledi. Devreyi en az üç galibiyetle bitirmeyi hedeflediklerini söyleyen Yengil, “İller Bankası (D), Ereğli Bld, Eczacıbaşı (D) ve Dicle Üniversitesi maçlarımız kaldı. Güçlü takımlarla ligin başlarında oynamamız avantaj oldu. Takımı yeni kuruyorduk ve antrenman maçı bile oynamamıştık. Üç yabancı oyuncunun bulunduğu kadromuzda gençler ağırlıkta”  dedi.

Burhaniye’nin demir çocuklarıSefer TALAY / BURHANİYE, (DHA)

BURHANİYELİ tekvandocular, Balıkesir’de düzenlenen İlköğretim Okulları Tekvando İl Birinciliği’nde fırtına gibi esti. 11 sporcu ile katıldığı turnuvada 9 birincilik 1 ikincilik 1 de üçüncülük elde eden Burhaniye Karması, Balıkesir’i mart ayında Isparta’da yapılacak Türkiye şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı. Antrenör Nazmi Güven, “Sistemli çalışmanın karşılığını 11 madalya kazanarak aldık. Hedefimiz Türkiye şampiyonasından da kupayla dönmek” şeklinde konuştu.

Bornova Bld. takviye peşindegalatasaray (D), Efes Pilsen, Mersin BŞB (D) mağlubiyetlerinin ardından Türk Telekom’a evinde 90-59 yenilen Bornova Bld’de moraller iyice bozuldu. Smith’in sakatlanmasıyla ortaya çıkan boşluğu yönetim cephesindeki kriz nedeniyle dolduramayan izmir ekibi, Banvit deplasmanı öncesi kadrosunu takviye etmeye çalışacak. Takımda skor yükünü çekecek bir oyuncu almak için araştırmalarını sürdürdüklerini belirten Antrenör Aclan Kavasoğlu, hafta içinde mutlaka bir abd’li oyuncuyu izmir’e getireceklerini açıkladı.

Aliağa Petkim moral bozmuyorBANVİT’e deplasmanda 96-91 yenilen Aliağa Petkim’de kurmaylar takımın verdiği mücadeleden memnun kaldı. Özellikle yeni transferler Fitch ve Kambala’nın takıma direkt katkı yapmasının önemli olduğunu söyleyen Gen

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!