Spordan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Spordan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2010 22:36

Haberin Devamı

Bucaspor’dan yerli taarruzuHIRVAT Jerko Leko’yu alarak dördüncü yabancısını da belirleyen Bucaspor yönetimi, yeniden iç pazara yöneldi. Sarı-lacivertlilerin, Gaziantepspor’la sözleşmesi biten stoper Tolga Seyhan’la anlaşmak üzere olduğu açıklandı. Turkcell Süper Lig’de 210 maça çıkan, galatasaray ve Trabzon’da da forma giyen 33 yaşındaki stoperin bu hafta içinde sözleşme imzalayabileceği ifade edildi. izmir temsilcisinin, bir süredir görüştüğü sol bek Murat Önür’le de pürüzleri giderdiği belirtildi. Göztepe’nin 1998-99 ve 2000-01 sezonlarında Süper Lig’e çıkan şampiyon kadrolarında yer alan sol bek Mehmet Önür’ün kardeşi Murat Önür de büyük ihtimalle hafta sonuna kadar Bucasporlu olacak.

Öztürk’ten sponsor sözüALTINORDU’da perşembe günü yapılacak genel kurul öncesi Mustafa Bilen’e rakip olan eski başkanlardan Şener Öztürk, göreve gelmeleri halinde bir gıda firmasıyla sponsorluk anlaşması yapacaklarını açıkladı. İlk hedeflerinin kulübü ekonomik anlamda rahatlatmak olduğunu belirten Öztürk, “Bir gıda firmasıyla sponsorluk anlaşmasının detaylarını belirliyoruz. İki yıllığına anlaşacağımız bu firmanın, Altınordu’ya çok faydası dokunacak” dedi.

Haberin Devamı

Umut’tan 10 kişilik listeİZMİRSPOR’un Konya’dan dönen teknik patronu Nihat Umut, dış transferde görüşmeler bugün başlayacaklarını söyledi. Elinde 10 kişilik liste olduğunu belirten Umut, “Konya’da izlediğim maçlarda tespit ettiğim futbolcular var. Şu an isimlerini vermek istemediğim bu oyuncuları izmir’e davet ettik” dedi. Öncelikle kaleci alacaklarını vurgulayan Umut, her mevkiye takviye yapacaklarını da dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!