Spordan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Spordan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2010 21:57

Haberin Devamı

Pınar  KSK’de Brewer  tamamabd’li Holston’un sakatlığı nedeniyle oyun kurucu arayışına giren Pınar KSK, Corey Brewer’la anlaştı. 35 yaşındaki Brewer italya, İspanya, yunanistan, Belçika ve Hırvatistan’dan sonra geçen yıl sezona Letonya’nın Riga takımında başladı. Sonra İspanya’nın Estudiantes ekibine geçen Brewer, 19 maçta, 9.8 sayı, 2.2 asist ortalamaları tutturdu. abd’li oyuncu yarın O.Renault maçında forma giyecek.

Bornova Tofaş’ı gözüne kestirdiBEKO Basketbol Ligi’nde Play-Off hesapları yapan Bornova Bld’de gözler yarın Bursa’da oynanacak Tofaş maçına çevrildi. Başkan Mustafa İduğ, ligdeki ilk galibiyetlerini Tofaş’tan aldıklarını  hatırlatarak, “O karşılaşmayla başlayan süreç bizi Play-Off iddiasına kadar taşıdı. Bursa ekibini bu hafta kendi sahasında da yenip, çıkışı sürdürmek istiyoruz” dedi

Haberin Devamı

Gelişim Koleji Final sınavındaBASKETBOL Erkekler 2. Ligi (A) Grubu’nda Gelişim Koleji bugün Final spor’u ağırlayacak. Gelişim Koleji spor Salonu’nda 14.30’da başlayacak maçı Nezihi Soydan-Taner İbin hakem ikilisi yönetecek. Geçen hafta alınan Yeni Nesil galibiyetiyle moral bulduklarını belirten Genel Menajer Namık Yazlar, “Bu maçı da kazanmamız gerekiyor. Kendi sahamızda yenilgiye tahammülümüz yok” dedi.

İzmirspor’da Sağlam patladıYÖNETİMDEKİ boşluk yüzünden transfer yapamayan İzmirspor’da Teknik Direktör Aziz Sağlam isyan etti. Yaklaşık bir aydır kulüpte belirsizlik olduğunu, anlaştıkları futbolculara imza attıramadıkları için zor durumda kaldıklarını belirten Sağlam, “Her gün ortaya yeni bir fikir veya plan atılıyor. Ancak kaç gündür ne bir karar ne de bir gelişme var. Birisi çıkıp bana oldu veya olmadı desin. Ben de ona göre planımı belirleyeyim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!