Spordan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Spordan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2010 21:32

Haberin Devamı

Arkas,  Zaksa’yı gözüne  kestirdiARKAS, yarın Polonya’nın Zaksa Kedzierzyn Kozle takımı ile oynayacağı CEV Cup çeyrek final ilk maçında İzmirlilerden destek bekliyor. Bu kupayı 1999-2000 sezonunda kazanan Zaksa 2002-03’te Şampiyonlar Ligi’ni üçüncü sırada tamamladı. Daha önceki turlarda Sırp Crvena ve Slovak Vodi’yi eleyen, kendi liginde 8 galibiyet, 3 mağlubiyetle ikinci sırada yer alan ekibin kadrosunda 4 yabancı oyuncu bulunuyor. Arkas bu turu geçerse Şampiyonlar Ligi’nden gelen Copra Piacenza ile Final-Four’a kalma mücadelesi verecek.

Pınar  Karşıyaka oyuncu  deneyecekbeşiktaş maçında sakatlanan Holston’un iki ay sahalardan uzak kalacak olması yüzünden oyun kurucu arayışına giren Pınar KSK, abd’li Tuerre Brown ile Corey Brewer’ı denemeye alacak. 31 yaşındaki Brown’ın uzun süreli NBA kariyerinin ardından italya’da Napoli ve Varese formalarını giydiği bildirildi. 35 yaşındaki Brewer’ın ise son 10 yıldır kariyerini Avrupa’da sürdürdüğü, son olarak İspanya’nın Estudiantes ekibinde 9.8 sayı ve 2.2 asist ortalamaları tutturduğu öğrenildi. İki oyuncudan biri, cumartesi günkü Oyak Renault maçında forma giyecek.

Haberin Devamı

Göztepe’de Eyüp defteri kapandıGÖZTEPE ısrarla kadrosuna katmak istediği Eyüpsporlu orta saha oyuncusu Soner Ergençay’ın transferini gerçekleştiremedi. beşiktaş, Eyüp’te kiralık olarak forma giyen ve sözleşmesi mayıs ayında bitecek futbolcusunun bonservisini vermeye yanaşmadı. Eyüpsporlu yöneticiler de bu sezon 5 gol atan Soner’i kadrolarında tutmak istediklerini açıklayınca transfer suya düştü. Aynı takımdan santrfor Ergün Çakır’a da sıcak bakmayan Teknik Direktör Erol Azgın, “Transfer bitmeden mutlaka takviye yapacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!