Spordan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Spordan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2009 23:15

Haberin Devamı

35’lik Mustafa Göz-Göz’ü geçti

? Ergin KARATAŞ / izmir, (DHA)İLK dokuz maçta 6 golle yetinen Göztepe, 2. Lig 2. Grup’ta Eyüp’ten sonra (4) en az gol atan takım olurken, rakip fileleri yedi kez havalandıran Turgutluspor’un 35 yaşındaki santrforu Mustafa Kocabey tek başına sarı-kırmızılı ekibi geçti. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan, ancak şu ana kadar hayal kırıklığı yaratan Göz-Göz’ün gollerini Mert (2), Ferhat (2), Şadi ve Ferdi atarken, 9 maçta 20 golü bulunan Turgutluspor’da Mustafa Kocabey takımını sırtlayan isim oldu. Papen Mustafa, yedi golle krallık yarışında ilk sıraya ismini yazdırırken, tek başına Göztepe kadar golü bulunan Akhisar Bld’li Doğan Şahin ise ikinci durumda.

Akhisar arayı açacak

? Haldun AKYÜZ / AKHİSAR, (DHA)İKİNCİ Lig 2. Grup Lideri Akhisar Bld, yarın takipçisi Turgutluspor ile sahasında oynayacağı maçı kazanıp rakibiyle puan farkını 6’ya çıkarmayı hedefliyor. Geçen sezon 11 galibiyet alan takımın Yükselme Grubu’na ilk sırada, 9 galibiyeti bulunan takımın ise ikinci sırada çıktığını hatırlatan Atilla Özcan, “Şu anda 6 galibiyetimiz var. Kalan 11 maçta 5 galibiyet daha alırsak, lider çıkmayı garantileriz. Bana göre 3 ya da 4 galibiyet bile bizi Yükselme Grubu’na taşır” dedi. Özcan, takımda eksik bulunmadığını söyledi.

Orduspor’a Akın Dağdelen freni

Haberin Devamı

KSK’nin Ordu’dan renklerine bağladığı Akın Dağdelen, yeşil-kırmızılı ekibe yarın konuk olacak Karadeniz temsilcisinin kabusu oldu. Teknik patronluğa Ekrem Al’ı getirdikten sonra Karabük’ü 3 golle geçen Ordu, hafta arasında Ankarasporlu Murat Akyüz ve Anıl Taşdemir’le sözleşme imzaladı. Federasyon mor-beyazlı kulübün aralarında Akın’ın da yer aldığı 13 futbolcuya olan borcu nedeniyle yeni transferlere lisans vermedi. Ordu Başkanı Nedim Türkmen’in diğer 12 futbolcuyla konuşup anlaştığı, ancak 115 bin TL alacağı bulunan Akın’ı ikna edemediği bildirildi.

Kaf-Kaf Bursa’daBEKO Basketbol Ligi’nde sezona Bornova Bld galibiyetiyle başlayan Pınar KSK, Oyak Reno’yla bugün deplasmanda karşılaşacak. Bursa Atatürk spor Salonu’nda 18.00’de başlayacak karşılaşmayı Mehmet Keseratar, Yener Yılmaz, Erman Erdemli üçlüsü yönetecek. Genel Menajer Nihat Mala, Türkiye Kupası’nda kötü bir görüntü veren Oyak Reno’nun ilk hafta galatasaray’a karşı daha iyi bir performans sergilediğini belirterek, “Bizi zor bir karşılaşma bekliyor. Bornova Bld’ye karşı sergilediğimiz mücadeleci oyunu deplasmanda da tekrarlamak istiyoruz” dedi.

Bornova evinde

Haberin Devamı

TÜRKİYE Kupası’nda Sekizli Final vizesi aldıktan sonra KSK’ye yenilen Bornova Bld, bugün Tofaş’ı ağırlayacak. Halkapınar’da 15.00’te başlayacak maçta Aytuğ Ekti, Fatih Arslanoğlu, Aydın Karaçam üçlüsü görev yapacak.

Potada üç maç

BASKETBOL 2.Ligi (A) Grubu’nda Gelişim, Halkapınar spor Salonu’nda 17.00’de Düzce’yyi ağırlayacak. Vestel ise evinde Trabzon’la 15.00’te kapışacak. (B) Grubu’nda Akhisar Bld, Olin Gençlik önünde 18.00’de terleyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!