Spor Hattı

Güncelleme Tarihi:

Spor Hattı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2010 00:02

Haberin Devamı

Çarşamba mesaisi
SPOR Toto 2. Lig Beyaz Grup’taki Ege temsilcileri Göztepe ile Turgutluspor, çarşamba mesaisinde İzmir’de bugün karşılaşacak. Alsancak Stadı’ndaki mücadele saat 15.00’te başlayacak. Yeni Malatyaspor’u deplasmanda mağlup ederek puanını 8’e çıkaran Göztepe’de sakat Orhan ve Uğur Kıllı forma giyemeyecek. Vedat, Bayram ve Abdülvahit’in durumları maç saatinde netleşecek. Kasığında problem olan Vedat’ın yerine kaleyi Akın’ın koruması bekleniyor. Cezası biten Tayfun’un yanı sıra Ferhat ve Mehmet Yılmaz da oynayabilecek durumda. Bozüyük yenilgisinden sonra Teknik Direktör Cafer Orbay’la yollarını ayıran Turgutluspor’da eksik yok.

Turgutlu’ya prim  müjdesi

TEKNİK Direktör Cafer Orbay’la yollarını ayıran Turgutluspor’da yönetim, Göztepe sınavı öncesi kesenin ağzını açtı. Kırmızı-siyahlı ekipte galibiyet ödülü 500’den 1500 TL’ye yükseldi. Antrenör İbrahim Baş’ın gözetiminde sahaya çıkacak Turgutluspor, yeni teknik patronunu cuma gününe kadar belirleyecek.

Haberin Devamı

Denizli havaya girmiyor
? Ferah IŞIK / DENİZLİ, (DHA)
İLK beş maçta dört galibiyet, bir beraberlik alarak zirvede yalnız kalan Lider Denizlispor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, 4-1’lik Altay zaferinden sonra, “Galibiyet coşkusu güzel, ama henüz ligin başındayız” diyerek futbolcularını uyardı. Altay galibiyetinden çok, camianın kenetlenmesine sevindiğini belirten genç teknik patron, “Ligde kolay maç yok. Altay’ı 4-1 mağlup ettik, ama rakibimizin yakaladığı pozisyonlar da vardı. Pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız Mersin İdmanyurdu ligin namağlup takımları arasında. Kadromuzda tecrübeli oyuncular bulunması bizim için avantaj. İzzet ve Fatih dışında eksiğimiz yok” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!