Spor Hattı

Güncelleme Tarihi:

Spor Hattı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2010 23:12

Haberin Devamı

Hırvat Leko’yu şaşırtan gerçekBUCASPOR’un, Hırvat yıldızı Leko, Fırtına ve izmir’le ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Teklif geldiğinde, Buca’nın tarihinde ilk kez Süper Lig’e çıktığını, kentin de sekiz yıl sonra Süper Lig’de temsil edileceğini öğrendiğini belirten Leko, “Nüfusu 4 milyona ulaşmış bir kentin uzun süredir Süper Lig’de takımı olmamasına çok şaşırdım. Bu takımın, tarihinde ilk kez yer alacağı ligde çok iyi mücadele etmesi gerektiğini düşündüm. Teknik Direktör Bülent Uygun’un çok hırslı bir çalıştırıcı olduğunu da söylediler. Bunların hepsi bana uydu ve tercihimi izmir’den yana kullandım” dedi.

Tuna’nın hedefi Londra’da yarışmakNilüfer KANDIRMIŞ / BODRUMBODRUM Era Yelken Kulübü’nde başlayan spor hayatına Konak Bld’de devam eden Barbaros Tuna (21), eylülde Bulgaristan’da yapılacak Balkan Şampiyonası’na Bodrum’da hazırlanıyor. “Asıl hedefim Londra Olimpiyatları’nda ülkemi temsil etmek” diyen Tuna, 2007’de Hollanda’da organize edilen Dünya Şampiyonası’nda laser kategorisinde 205 sporcu arasında 5.olduğunu belirterek, “Antrenörüm Mert Karakaplan’ın gözetiminde Bodrum’da kamptayım” dedi.

Haberin Devamı

Kaf-Kaf’a Dünya Kupası freni

OLIVEIRA defterini kapatan KSK,     G. Afrika’da devam eden Dünya Kupası engeline takıldı. Kupa nedeniyle Brezilya’daki liglerden Serie A’nın 14, Serie B’nin ise 13 Temmuz’a kadar tatile girmesi sıkıntı yarattı. Bu ülkeye futbolcu izlemek üzere antrenör göndermeyi planlayan yöneticiler, programlarını değiştirmek zorunda kaldı. Abaşkan Selahattin Sakıpağa sağ ve sol kanadın yanı sıra orta sahada oyunu kuracak bir yabancı alacaklarını dile getirdi.

Yüksel Sarraf ve Doğanbey şampiyon

Şaban KARAKAYA / ÇAN, (DHA)ÇAN Belediyesi tarafından düzenlenen Belediye Başkanlığı Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası Yüksel Sarraf ve Doğanbey’in şampiyonluğu ile sona erdi. 35 yaş altında 39, 35 yaş üstünde 10 olmak üzere iki kategoride 49 takımın mücadele ettiği turnuvada toplam 155 karşılaşma oynandı. 35 yaş altında Yüksel Sarraf, 35 yaş üstünde ise Doğanbey şampiyonluğu kucakladı. Dereceye giren takımlara ödüllerini veren Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, centilmence mücadele eden tüm futbolcuları kutladığını söyledi.

Haberin Devamı

Hoag 1 Ağustos’ta izmir’e gelecekGEÇEN sezonu kupasız kapatıp ligde ve Challenge Cup’ta yeniden zafere ulaşacak bir kadro oluşturan Arkasspor’un takımın dümenine geçirdiği Kanadalı Antrenör Glenn Hoag, 1 Ağustos’ta izmir’e gelecek. Hoag, son olarak Slovenya’nın Bled takımına Şampiyonlar Ligi’nde Final-Four oynattı. Brezilyalı Bravo ve Kolombiyalı Agamez’i alarak transferi tamamlayan mavi-beyazlı ekipte Ufuk ve Mustafa gibi genç oyunculara yeni sezonda forma şansı verilecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!