Spor Hattı

Güncelleme Tarihi:

Spor Hattı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2010 21:59

Haberin Devamı

Bu kızlar bir harikaTuncel YILMAZ, (DHA)TURGUTLU Samiye Nuri Sevil İlköğretim Okulu, hentbolda üst üste 15’inci kez Manisa şampiyonu olarak rekor kırdı. Finallerde Manisa Merkez İlköğretim Okulu’nu 16-4, Turgutlu İhsan Erturgut İlköğretim Okulu’nu 18-13 ve Salihli Çavlu İlköğretim Okulu’nu 32-4 yenen Turgutlu temsilcisi, kupayı müzesine götürdü. 1995-1996’dan bu yana birinciliği kimseye kaptırmadıklarını söyleyen Beden Eğitimi Öğretmeni Ergun Erbay, “Hedefimiz bu yıl Türkiye şampiyonluğunu Turgutlu’ya getirmek” dedi.

Baturlar’ın acı günüMİLLİYET Gazetesi Ege Bölge Reklam Müdürü Lale Baturlar’ın babası, Doğan haber Ajansı izmir spor Servisi Müdürü Taner Baturlar’ın kayınpederi Turgut Kılıç, yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü. Bir süredir kanser tedavisi gören Kılınç, önceki gece evinde vefat etti. 69 yaşındaki Turgut Kılınç, dün Girne Mevlana Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Soğukkuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Haberin Devamı

Futbolun devleri İZVAK yemeğindeizmir futboluna damgasını vurmuş önemli isimler, İZVAK Başkanı Erdoğan Tözge’nin yemeğinde bir araya geldi. Babıali Restoran’da düzenlenen yemeğe Göztepe’nin Efsane Takımı’nın yanı sıra Altay, Karşıyaka, Bucaspor, Altınordu ve İzmirspor’un unutulmaz oyuncuları katıldı. Eski futbolcular neşe içinde geçen gecede eski günleri anlatıp, anıları paylaştılar.

Manisa’da Ceyhun Gökçek’e takıldıMehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)ANKARAGÜCÜ’nün kadro dışı bıraktığı Ceyhun Eriş’le her konuda anlaşan Manisaspor, Başkent kulübünün başkanı Ahmet Gökçek’in inadı yüzünden bu transferi gerçekleştiremiyor. Ceyhun’a karşılık Güven’i isteyen Ahmet Gökçek, bu takasa soğuk bakan Manisaspor yönetimine rest çekerek, “Güven’i almadan Ceyhun’u göndermem” yanıtını verdi. Bu arada Gaziantepspor’un, 3.5 yıllığına anlaştığı Litvanya Milli Takım kalecisi Karcemarskas Zydrunas’ı sezon sonuna kadar Manisaspor’a kiralık vermek istediği, bu konuda görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Cumartesi günü deplasmanda Eskişehirspor’la karşılaşacak siyah-beyazlı ekipte Dixon’un sakatlığı sürerken, arka adalesinde çekme olan Nizamettin günü dinlenerek geçirdi.

Haberin Devamı

Göz-Göz Burhan Coşkun’u aldıGÖZTEPE Samsun’dan santrfor Burhan Coşkun’u 1.5 yıllığına transfer etti. G.Birliği, Bolu, Hacettepe, Erciyes, Telekom, Kocaeli’de de oynayan 29 yaşındaki futbolcu bu sezon Bank Asya 1. Ligi’nde 10 maçta 5 gol attı. Burhan’ın profesyonel liglerde 237 maçta 83 golü bulunuyor. Emrah Kiraz ve Eray’la yollarını ayıran Göz-Göz’ün Kocaeli’den aldığı stoper Emirhan 3.5 yıllık imza atıp antalya kampına katıldı. Göztepe kamptaki son hazırlık maçında Ukrayna ekibi Bolonov Kiev’i Evren ve Recep’in (2) golleriyle 3-1 yendi.

Turgutluspor’a 17’lik forvetTURGUTLUSPOR, Selçuk Efesspor’un 17 yaşındaki golcüsü Ünal Alper Talay’ı alarak devre arasının ilk ve son transferini gerçekleştirdi. İki takım arasında geçen hafta oynanan ve Turgutluspor’un 8-1 galibiyeti ile biten özel maçta Efesspor’un tek golünü atan genç futbolcu, kırmızı-siyahlı kulüple 5 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı Murat Ayhan, Ünal Alper’in futbol yaşamının yanı sıra eğitimini de Turgutlu’da sürdüreceğini açıkladı.

Haberin Devamı

İzmirspor’da imzalar devamFUTBOL Federasyonu’nun, Kulüp Müdürü Ayhan Aygül’e transfer yetkisi vermesinin ardından kolları sıvayan İzmirspor, Fethiyesporlu Ali Aydın ve Denizli Bld’li Çağrı Ortakaya’nın ardından Adana Demirsporlu kaleci İrfan Selçuk’u da renklerine bağladı. Genç, koşan ve dinamik bir ekip yaratacaklarını söyleyen Teknik Direktör Aziz Sağlam, transferi gündemde olan Tufan’a sıcak bakmadığını belirterek, “Tufan bizim çocuğumuz. Ancak üç sezondur gittiği takımda ilk 11’de oynamıyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!