Spor Hattı

Güncelleme Tarihi:

Spor Hattı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2009 23:27

Haberin Devamı

Altay’da Burak Çalık seferberliği

ALTAY, sakat ve hasta futbolcularını Bucaspor derbisine yetiştirmek için çaba harcıyor. Sakatlığını atlatıp takımla antrenmanlara katılan Burak Çalık’ın durumunun maç saatinde netleşeceği açıklanırken, grip olan Cenk Ahmet ve Zafer Biryol’un tedavisi sürüyor. Teknik Direktör Fuat Yaman iki futbolcunun da normal grip olduğunu belirterek, “Korkulacak bir durumları yok, ancak antrenman tempoları olumsuz etkilendi. Pazar gününe kadar iyileşmeleri için sağlık ekibimiz çaba harcıyor. Burak’ın durumunu ise maça kadar gözlemleyip, oynayıp oynamayacağına karar vereceğiz” dedi.

Bucaspor’a 2 iyi haber

BUCASPOR’da Altay derbisi öncesi Muhammet Şeker’in iyileşmesi kurmayların yüzünü güldürdü. Basın Sözcüsü Mehmet Bektur deneyimli oyuncunun Altay maçında forma giyebilecek duruma geldiğini belirterek, “Muhammet çift kalelere katıldı. Kenan’ın da sorunu yok. Ancak oynayıp oynamayacaklarıyla ilgili son kararı teknik heyetimiz verecek. Altay’ı kendi stadımızda ağırlayamadığımız için üzgünüz. Atatürk Stadı’ndan üç puanla ayrılmak istiyoruz” dedi.

İst. BŞB Arkas

Haberin Devamı

AROMA Voleybol 1.Ligi Lideri Arkas, takipçisi istanbul BŞB’yle bugün deplasmanda oynayacak. Haldun Alagaş spor Salonu’nda saat 17.30’da başlayacak ve D spor’dan naklen yayınlanacak. Basın Sözcüsü Uğur Özden, “İkinci sıradaki rakibimizi yenip namağlup unvanımızı koruyacağız” dedi.

Akhisar Uşak Bld

BASKETBOL Erkekler 2. Ligi (B) Grubu’nda bugün iki maç oynanacak. Akhisar Bld, Uşak Bld’yi saat 18.00’de ağırlayacak. Pamukkale Üniversitesi ise FMV Işıkspor’a konuk olacak. Ayazağa Kampusu’nda yapılacak maçın başlama saati 16.00 olarak açıklandı.

izmir BŞB’nin tur günü

izmir BŞB Erkek Hentbol Takımı, Avrupa Kupa Galipleri Kupası’nda yunanistan’ın AEK takımıyla Celal Atik spor Salonu’nda bugün saat 17.00’de karşılaşacak. Atina’daki ilk maçı 29-24 kazanan izmir temsilcisi, rövanşı da alıp 4. tura ismini yazdırmak istiyor. DHA’yı ziyaret edip pasta kesen Antrenör Süreyya Işıldak, Kaptan Cengiz Hatırnaz, Şube Başkanı Demir Eryas ve Genel Koordinatör Murat Öztamur, İzmirli hentbolseverleri salona davet etti. Antrenör Işıldak, Atina’daki ilk maçı Yunan taraftarların milli sınav havasında izlediğini belirterek, “Çok ateşli bir taraftar grubu vardı. Ancak galibiyetin ardından bizi alkışladılar. Celal Atik’te biz de aynı ortamı yaratalım” dedi. Salona giriş ücretsiz.

Haydi Göztepe

Haberin Devamı

İKİNCİ Lig 2. Grup’ta çarşamba mesaisinde Denizli Bld’yi deplasmanda yenerek moral kazanan Göztepe, Atatürk Stadı’nda bugün saat 13.30’da da Eyüpspor önünde terleyecek. istanbul’daki ilk karşılaşmayı 1-0 kazanan sarı-kırmızılı ekipte sakatlıkları süren kaleci Sinan ve Ferdi forma giyemeyecek. Teknik Direktör Erol Azgın, Play-Off vizesi alabilmek için her maça final havasında çıkmaları gerektiğini belirterek, “Denizli Belediyespor galibiyeti bize çok şey kazandırdı. Futbolcularımızın kendilerine olan güvenleri geri geldi. Taraftarlarımızın desteği ile bu maçtan da üç puanla ayrılacağız” diye konuştu. Bilet fiyatları açık tribün 5, kapalı tribün 10 TL olarak açıklandı.

Bornova Telekom

Haberin Devamı

GEÇEN hafta Mersin BŞB’ye deplasmanda yenilen Bornova Bld, Halkapınar spor Salonu’nda Türk Telekom’la bugün saat 15.30’da karşılaşacak. Karşılaşmada Serkan Emlek-Fatih Arslanoğlu-Özlem Yalman hakem üçlüsü görev yapacak. Antrenör Ajlan Kavasoğlu, “Telekom çok geniş ve kaliteli bir kadroya sahip. Koşullar ne olursa olsun, kendi sahamızda kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

KSK öyle mutlu ki

f.bahçe Ülker’i deplasmanda 88-76 yenerek haftanın sürprizine imza atan Pınar KSK, sarı-lacivertli rakibine karşı istanbul’da tam 2 bin 547 gün sonra sahadan galibiyetle ayrıldı. Yeşil-kırmızılılar, son olarak Mete Babaoğlu’nun takımı çalıştırdığı 2002-03 sezonunun 7. haftasında güçlü rakibini 95-68’lik skorla dize getirmişti. Kaf-Kaf, müthiş zaferle bu sezonki deplasman kabusuna da son verdi.  Şube Başkanı Ünal Tuncer, “Teknik kadro ve takımı kutluyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!