Spor Hattı

Güncelleme Tarihi:

Spor Hattı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2009 19:35

Haberin Devamı

? Ulaş SAĞ / izmir, (DHA)İZMİRLİ futbolseverlerin üç büyüklerden birini en azından Türkiye Kupası’nda konuk etme hayalleri yine suya düştü. Bucaspor’un g.saray’la eşleşip rakibiyle istanbul’da oynamasının ardından  f.bahçe’yle aynı gruba düşen Altay da sarı-lacivertli rakibiyle 23 Aralık’ta deplasmanda karşı karşıya gelecek. izmir temsilcisi 13 Ocak’ta Eskişehir, 17 Ocak’ta Tokat (D), 27 Ocak’ta antalya sınavlarına çıkacak. Başkan Niyazi Konuşmaz, “Fenerbahçe gibi bir rakibi izmir’de ağırlamak isterdik, ama olmadı” derken, Altay’ın hasılattan pay almayacağı açıklandı.

Bucaspor’un göbeği sağlam

? Oğuzhan BOYSAN / izmir, (DHA)ALTAY derbisinin provasını yaptığı maçta Süper Lig temsilcisi Manisasspor’la deplasmanda 1-1 berabere kalan Bucaspor’da Teknik Direktör Özcan Kızıltan, Veli-Erman Güraçar ikilisinin cezalı olması nedeniyle defansın göbeğinde görev verdiği Ulaş ve Emrecan’ın performasından memnun kaldığını söyledi. Muhammet’in de sakat olması yüzünden Ulaş’ın yanında genç Emrecan’a şans tanıyan Kızıltan, tecrübeli futbolcunun durumuna göre son kararını verecek. Muhammet’in yanı sıra Kenan’ın da tedavisinin sürdüğünü belirten Kızıltan, g.saray maçında sakatlanan Berkay’ın derbide yer alamayacağını dile getirdi.  Kızıltan, Altay’ı yenerek taraftarların gönlünü alacaklarını ifade etti.

Haberin Devamı

Karşıyaka’ya ilginç teklif

? Ergin KARATAŞ KSK yönetimi Samet Aybaba ile anlaşmanın yollarını ararken, Başkan Akif Ersezgin, yeşil-kırmızılı ekibi çalıştırmak için çok sayıda kişinin kendilerine başvurduğunu söyledi. KSK’ye gelmek isteyen teknik adamlar arasında, “Karşıyaka’yı mutlaka şampiyon yaparım. Hatta bu konuda senet imzalamaya bile hazırım. Takımı Süper Lig’e çıkaramazsam cezasını çekerim” diyenler olduğunu belirten Ersezgin, Aybaba’nın durumu netleşmeden kimseyle masaya oturmayacaklarını dile getirdi.

İzmirspor kaçan gollere yanıyor

TORBALISPOR’a 84. dakikada Mümin’in attığı golle 1-0 mağlup olan İzmirspor’da büyük üzüntü yaşanıyor. Teknik Direktör Aziz Sağlam rakipleri karşısında iyi oynadıklarını, ancak yedikleri bir golle sahadan yenik ayrıldıklarını belirterek, “Atamayana atarlar kuralı, bu maçta bizim başımıza geldi. Eğer yakaladığın pozisyonları iyi kullanamazsan böyle mağlup olursun” diye konuştu. Ortaya konulan futbolun umut verici olduğunu vurgulayan Sağlam, devre arasında yapılacak takviyelerle çok daha iyi bir takım haline geleceklerini ifade etti.

Haberin Devamı

Torbalıspor’un üçte üç hesabı

? Merih OMAY / TORBALI, (DHA)İZMİRSPOR’u deplasmanda yenerek 3. Lig 2. Grup’ta liderliğini sürdüren Torbalıspor yarın kendi sahasında ağırlayacağı Menemen Bld’yi, ardından pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Tekirova’yı yenerek üçte üç yapmak istiyor. “Bu çocuklar heykeli dikilecek işler yapıyor. Böyle bir takıma sahip olduğum için gurur duyuyorum” diyen Teknik Direktör Murat Gürkan Zora, “Üç maçlık bir seri, bizi hedefimizi iyice yaklaştırır” dedi. Kırmızı-beyazlı ekipte Tayfur, Harun ve Serhat sakat, Celal ve Ufuk cezalı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!