Spor Hattı

Güncelleme Tarihi:

Spor Hattı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2009 00:36

Manisa sınıfı geçti

M.Hakkı ÖZBAYIR / AEHEM, (DHA)

MANİSASPOR Hollanda kampını bugün tamamlayıp evine dönmeye hazırlanırken, lige hazır olduklarını söyleyen Mesut Bakkal öğrencilerine geçer not verdi. Isaac, Kalabane, Simpson, Dixon, Reinaldo ve Jovanovic'in çabuk kaynaştığını belirten Bakkal, ’’Özellikte orta saha ve gol alanlarında çok iyiyiz. Santrfor arayışımız sürüyor, ama takviye yapmasak da olur. Isaac, Ergin, Reinaldo, Adem Büyük, Simpson çok yetenekli ve yeni sezonda vitrine çıkacaklar. Sezer, Nizamettin, Mehmet Naz, Dilaver, Kemal, Yiğit yetenekleriyle parmak ısırtacaklar’’ dedi. Sert futbol oynayan, çabuk hareket eden bir takım kimliği kazandıklarını belirten Bakkal, defansta hata kabul etmeyen bir yapı oluşturduklarını dile getirdi. Hazırlık maçlarında fazla pozisyon vermediklerini vurgulayan Bakkal, Manisaspor için her şeyin yolunda olduğunu ifade etti.

Haarlem şov: 3-0

TARZANLAR, Hollanda’daki son hazırlık maçında, Hollanda 2. Lig ekiplerinden Haarlem'i 3-0 mağlup etti. Siyah-beyazlılar, 19. dakikada Isaac'le 1-0 öne geçti. 34. dakikada Kurreman'ın kendi kalesine attığı golle fark ikiye çıktı. 77. dakikada Adem Büyük skoru belirledi: 3-0. Başkanı Kenan Yaralı, Galatasaray'ın kaleci Ufuk'u istediğini, Sezer teklif gelmediğini açıkladı.

Duvar örecekler

Ergin KARATAŞ / İZMİR

KARTAL'da iki sezon yan yana oynadıktan sonra KSK'de yolları kesişen stoper Fuat ile Ufuk, ’’Bu sezon rakip forvetlere kolay kolay geçit vermeyiz’’ dedi. Geçen sezon ileri çıkarak attığı gollerle Kaf-Kaf'a altın değerinde puanlar kazandıran Fuat, ’’Süper Lig'in kapısına kadar gelmemize rağmen son hendeği atlayamadık. Bu sezon hedefimize ulaşacağız. Ufuk'u çok iyi tanıyorum. Defansa duvar öreceğiz’’ diye konuştu. Son üç sezonda Kartal ve Kocaeli'de mutlu sona ulaşan 34 yaşındaki Ufuk ise, Karşıyaka’da Fuat'la birlikte defansın göbeğinde çok iyi bir ikili oluşturacaklarını dile getirdi.

Karşıyaka’da neşter yolda

DAVRAZ'daki 2. etap kampına yarın başlayacak KSK'de gidecek oyuncular Osman Dal ile Reha Kapsal'ın bugün yapacağı toplantıda belirlenecek. Yalova'dan alınan Hasan ile Emre'nin de gönderileceği öğrenildi. Tonia'yı kampa götürme kararı alan Kapsal, ’’Yedi isimle yollarımızı ayırabiliriz’’ dedi.

Altay’da tırpan var

GÖLCÜK kampını 31 kişiyle yapan, Kartepe'ye 32 futbolcu götüren Altay, 28 Temmuz'daki Kartal maçının ardından 4 veya 5 futbolcuyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Başkan Niyazi Konuşmaz, Fuat Yaman'ın takımın genelinden memnun olduğunu söyleyerek, ’’Ancak kalabalık bir kadroyla sezona girmemiz mümkün değil. Bazı arkadaşlar daha fazla oynamaları, kendilerini geliştirmeleri için kiraya verilecek’’ dedi.

Göztepe’de logo krizi atlatıldı

GÖZTEPE'nin tescilli ürünlerinin satıldığı internet sitesindeki ’’yeni logo’’ ibaresi taraftarları ayağa kaldırdı. Ürünler arasındaki şapkada, ’’Yeni logolu şapka’’ ibaresinin bulunması, taraftar forumlarında, ’’Sessiz sedasız logo mu değiştiriliyor?’’ tartışmasına yol açtı. Gozza Mağazalar Direktörü Engin Metiner, ’’Göztepe logosu bir markadır, tarihi bir değerdir. Asla böyle bir değişim olamaz’’ diye konuştu.

Yalıkavak’ta surf şenliği başlıyor

DÜNYA Gençler Windsurf Şampiyonası, Bodrum'un Yalıkavak Beldesi'nde bugün başlayacak. 14 ülkeden 100 sporcunun kayıt yaptırdığı organizasyon, 1 Ağustos'taki ödül töreniyle sona erecek. Yalıvak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, yaklaşık bir yıldır şampiyonaya hazırlandıklarını, organizasyonun kusursuz geçeceğine inandıklarını ifade etti.

Bal-Göç kupayı kaptı

FUTBOL Federasyonu ile Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Ege Masterler Ligi'nde finalde Manisa Masterler Takımı'nı 3-2 yenen Bal-Göç şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı. Karşıyaka, İzmirspor, Foça, Gümüldür, Çeşme, Baro, Azzurri, Altınçam, Aliağa ve Manisa masterler takımlarının katıldığı organizasyonda birinci olan Bal-Göç, kupasını Bal-Göç Başkanı Süleyman Pehlivanoğlu'nun elinden aldı. Manisa'nın ikinci, İzmirspor'un üçüncü, Foça'nın dördüncü olduğu ligde Baro Masterler, ’’En centilmen takım’’ ödülüne layık görüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!