Spondan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Spondan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2010 23:33

Haberin Devamı

Altay’da imzalar borçlara takıldıUlaş SAĞ / izmir, (DHA)ALTAY yönetiminin Süper Lig yarışındaki riski minimuma indirmek amacıyla Teknik Direktör Fuat Yaman’ın raporu doğrultusunda yaptığı transfer hamleleri, eski futbolculardan Mehmet Sedef ve Can Erdem’e olan borçlar nedeniyle havada kaldı. Denizlispor’dan Murat Hacıoğlu ve Adem Çalık, Manisaspor’dan Hüseyin Tok, Çaykur Rize’den Ulaş Ortakaya, Giresun’dan Mehmet Yılmaz’ın yanı sıra Brezilyalı bir golcüyle her konuda anlaşan siyah-beyazlılar, Futbol Federasyonu’ndaki dosyaları kapatamadığı veya öteleyemediği için imzaları attıramadı. Mehmet Sedef ve Can Erdem ikilisine geçen sezondan toplam 400 bin TL’nin üzerinde borç olduğu, yönetimin “Muvaffakatname verin sezon sonunda ödeyelim” teklifine olumsuz yanıt aldığı bildirildi. Teknik Direktör Fuat Yaman, çetin geçmesi beklenen ikinci yarı öncesi, “Elimizdeki kadroyu en iyi şekilde kullanarak hedefe ulaşmaya çalışacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Güven’e izin yokM. Hakkı ÖZBAYIRMANİSASPOR, Tarık Almış Tesisleri’nde ikinci yarı hazırlıklarına dün başlarken, Teknik Direktör Mesut Bakkal’ın, Ankaragücü’nden gelen, “Ceyhun Eriş’e karşılık Güven’i verin” önerisine olumsuz yanıt verdiği bildirildi. İsveç’in AIK Stokholm takımında forma giyen santrfor Mauro Obolo için yaptığı görüşmelerde son aşamaya gelen, Ersan Martin ve Şener Aşkaroğlu’na bu hafta içinde imza attırmayı planlayan kurmaylar, Ankaragücü’nden Ceyhun Eriş’i sadece para ödeyerek almaya çalışıyor. antalya’da kursta olan Mesut Bakkal, 6 Ocak’ta Manisa’ya dönüp takımının başına geçecek.

Üstündağ’dan  hayırOğuzhan BOYSAN / izmir, (DHA)BUCASPOR’da 6-12 Ocak’ta yapılacak genel kurul öncesi kulislerde ismi geçen Şeref Üstündağ, başkanlık koltuğuna yeniden oturmayı düşünmediğini açıkladı. Yönetimde yer almaya devam edeceğini, ancak başkan olmayı düşünmediğini belirten Üstündağ, “Kişisel işlerimi toparlamak için zamana ihtiyacım var. Bu nedenle bir yıl aktif görev kabul edemem. Bucaspor hiçbir zaman sahipsiz kalmaz” dedi.

Ege Mersin’in ay-yıldız gururuFerah IŞIK / DENİZLİ, (DHA)DENİZLİSPOR Asbaşkanı Turgay Mersin’in oğlu Ege Mersin, Yüzme Milli Takımı’na davet edildi. izmir’de öğrenim gören ve fenerbahçe’nin yüzücüsü olan 14 yaşındaki Ege’nin ay sonunda Slovenya’da yapılacak yaş grupları müsabakalarında milli mayoyu giyeceği bildirildi. Denizli ODTÜ İlköğretim Okulu’ndan mezun olduktan sonra eğitimini izmir’de Saint Joseph Lisesi’nde sürdüren Ege, “Yüzmeye 4 yaşımda başladım. Pamukkale Üniversitesi bünyesinde spor yaparken, fenerbahçe’ye transfer oldum” dedi.

Haberin Devamı

Dardanel’de üç oyuncu satılıkErsan KÜÇÜKKURU, (DHA)DARDANEL yönetimi, üç futbolcusunu satış listesine koydu. Sarıyer’den alınan Atahan, Küçükköy’den gelen Salih ve Güngören’den transfer edilen Yunus’tan kulüp bulmalarını isteyen kurmaylar, Ardahan’ı da  kiralık verecek. Boğaz temsilcisinde ilk yarıda 1039 dakika forma giyen sağ kanat oyuncusu Atahan’ın Göztepe ile temasta olduğu ifade edildi.

Göz-Göz’de yaprak dökümü sürüyorGÖZTEPE yönetimi Şadi, Önder, Alper ve Övünç’ten sonra verim alınamayan Hüseyin, Ferdi, Ahmet, Serhat Gülşen ve İbrahim’den de kendilerine kulüp bulmalarını istedi. Sağ ve sol kanat ile santrfor takviyesi isteyen teknik patron Erol Azgın’ın listesinde Dardanel’in satış listesine koyduğu sağ bek Atahan’ın da olduğu öğrenildi. Azgın, Dardanel’le  temasların sürdüğünü doğruladı.

Haberin Devamı

İzmirspor kongre için hazırlıktaİZMİRSPOR Kayyum Heyeti Başkanı Mustafa Apak, genel kurulu 20 Ocak’ta toplamayı planladıklarını söyledi. 7. Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Ali Öztürk’e yarın gidip kongre kararı ve tarihi için onay isteyeceklerini belirten Mustafa Apak, “Transfer dönemini kaçırmamak ve tavkiyeleri yeni yönetimin yapmasına zemin hazırlamak için genel kurulu 20 Ocak’ta toplamayı planlıyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!