Söz savunmanın

Güncelleme Tarihi:

Söz savunmanın
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2013 01:19

GÖZTEPE'de ilk maçın ardından görevden alınan Erhan Altın'ın, “Bizans oyunlarıyla yerime geçti” sözleriyle suçladığı yeni teknik direktör Özgür Zengin iddialara yanıt verdi.

Haberin Devamı

Futbol direktörü olarak Erhan Altın'ı kendisinin seçtiğini hatırlatan Zengin, “Yerinde gözüm olsaydı, bunu baştan isterdim. Bu işe ben talip olmadım. Yeni teknik direktör arayışına başlamışken Başkan Hüseyin Altınbaş görevi benim almamı istedi” dedi.
Futbol direktörü kimliği ile başarısızlıktan birinci derece sorumlu kişi olarak ilk haftada böyle bir değişimi istemesinin mantıklı olmadığını ifade eden Zengin şöyle konuştu: “Erhan Altın'ın ayrılış nedenlerini başkanımız detaylı olarak anlattı. ‘Ben’ duygusu olan yerde başarı gelmez. Bu takımı birlikte kurduk. Ayrıca Altın'a ayrılmasına rağmen kulüpte basın toplantısı yapmasına izin verdik. Emekleri, katkıları için teşekkür ediyoruz.”
Sorumluluğunun bilincinde olduğunu, hayal peşinde koşmayacağını belirten Zengin konuşmasını şöyle bitirdi: “Lig kesin birinci bitireceğimiz söylemi doğru değil. Elbette hedefimiz şampiyonluk ama her maça final maçı gibi çıkmalıyız. Lige haftalık konsantre olmak zorundayız. Şu anda İnegölspor finaline odaklandık. Basamaklar adım adım çıkılır. Önce maratonun yüzde 70'ini ilk 5'te geçeceğiz, son dönemeçlerde aradan sıyrılacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!