Sokaklar için Acil Müdahale Ekibi

Güncelleme Tarihi:

Sokaklar için Acil Müdahale Ekibi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2015 01:13

KARŞIYAKA Belediyesi, kentin farklı noktalarında eskiyen ya da bozulan sokak ve kaldırımları yenilemek, karşılaşılan sorunlara en kısa sürede çözüm bulabilmek için acil müdahale ekibi kurdu. Son 5 ayda, 500’e yakın sokakta bozulan kaldırım ve yollar onarıldı.

Haberin Devamı

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde acil müdahale için kurulan ekipler, alanında uzman 15 kişiden oluşturuldu. 5’er kişilik 3 ekip, her gün kentin farklı noktalarında çalışmalar yapmaya başladı. 5 ayda 200 ayrı noktada 1450 metrekarelik yaya ve araç düzenlemesini kolaylaştıracak yol çalışması yapıldı. 160 noktada 650 adet kaldırım babası monte edildi. 70 ayrı noktada 150 metrekarelik engelli rampası yerleştirildi.

BİSİKLET PARKYERLERİ YAPILDI

Çalışmalar kapsamında ayrıca 8 noktada 25 ayrı çöp konteyner cebi yapıldı. 30 noktada 250 metre hız kesici monte edildi. Kentin muhtelif yerlerine 100 adet bisiklet bağlama yeri monte edildi. 125 metre yağmur suyu oluğu yapıldı. Ayrıca 250 metre bordür de farklı sokaklara döşendi. Büyükşehir Belediyesi veya diğer kurumların yetki alanında kalan sorunlar için de ’çözüm paketleri’ hazırlanarak resmi başvurular yapıldı.

Haberin Devamı

"HİZMET KALİTESİNİ ARTIRIYORUZ"

Karşıyaka için en iyi hizmeti üretmek adına çalıştıklarını söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak ve hizmet kalitesini artırmak istiyoruz. Ortaya çıkan sorunlara müdahale edebilmek için özel bir ekip kurduk. Bu sayede en kısa sürede eksikleri giderebiliyoruz. Karşıyakalılar, öneri ve taleplerini 444 1 575 numaralı Çağrı Merkezimizden bizlere iletebilir" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!