Güncelleme Tarihi:
Damak tadına önem verenlerin ilgi gösterdiği makine, başta kırmızı biber ve patlıcan olmak üzere kabak, soğan, patates gibi sert sebze ve meyveleri doğal tadında çok kısa sürelerde közüyor. Közlenen gıda toprakta piştiği için besin değeri ve aroması da, toprak tencerede pişen güvecin lezzet farkı gibi korunuyor.
Türkiye’nin tamamına ulaştıklarını belirten Onmak İthalat yöneticisi Zafer Kurnaz, kullanımındaki pratiklik yanında dekoratif yapısıyla yer kaplamayan cihazın, tezgah altı ya da mutfak dolabına rahatlıkla sığdığını söyledi. “Türkiye’de olmayan pratik ürünleri Türk kadınlarının kullanımına sunmayı misyon edindik” diyen Kurnaz, İlgilenenlerin ürün ayrıntılarını ‘http://onmak.biz/’ internet adresinden inceleyebilecekleri belirtti.
Tamamı ev için
İki model olarak ithal edilen makinelerin mini tipi 3 kemer, jumbo tipi ise aynı anda 4 kemer veya iki bostan patlıcanı alabilecek biçimde dizayn edilmiş. Bir adet kırmızı biberi 30 saniyede, kemer patlıcanı 2 dakikada, bostan patlıcanı ise 3 dakikada közleyen cihaz, zaman kazandırmanın yanısıra elektrikten de büyük tasarruf sağlıyor. Ocak veya fırının kirlenmemesi de ayrı bir avantaj.