Siz hayal edin o ayağınıza getirsin

Güncelleme Tarihi:

Siz hayal edin o ayağınıza getirsin
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2012 00:00

HER şey bir hayalle başlıyor ve o size yaratıyor... Hikayenizden izler taşıyan gelin ayakkabıları ya da özel bir gece için şık tasarımlar onun ellerinde şekilleniyor.

Haberin Devamı

Kimi zaman da sevdiğiniz kahramanı, uğurunuz ya da size ait simgeyi ayakkabılarınıza taşıyor. Rengarenk, sevimli, süslü, seksi, neşeli!
Sanem Sevgen, İzmirli gencecik bir tasarımcı. Hobi olarak başladığı ayakkabı boyama işini, profesyonel iş haline getirmiş. Sanemiko’nun ayakkabıları taa İzmir’deki atölyeden İstanbul ve başka birçok tasarım dükkanlarına da ulaşıyor. Sanemiko’nun öne çıkan özellikleri, ayakkabı ve çantalarının hepsinin gerçek deri olması ve el emeği göz nuru olarak genç tasarımcı  tarafından bizzat boyanıp hayata geçirilmesi.
Sanem Sevgen, Alsancak’taki atölyesinde “Sanemiko” markalı düğün, yılbaşı, gibi özel gecelere özgü size özel ayakkabıları tasarlıyor, kendi elleriyle boyuyor... Ya da hayalinizdeki ayakkabıyı anlatıyorsunuz, o sizin için özel tasarlıyor.

Haberin Devamı

El yapımı ve deri

/images/100/0x0/55ea1d13f018fbb8f86c0ea4

Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nden mezun olan Sevgen, “Hobi olarak başlayan ayakkabı boyama şimdi artık işim oldu. Ofisimize gelen kişi önce hayal ettiği ayakkabıyı anlatıyor. Daha sonra çizimini yapıyorum ve ayakkabıyı 15 gün içinde teslim ediyorum. Ayakkabıların özelliği ise sadece el yapımı ve yüzde 100 deri olması. Kişinin isteğine göre çanta ve saç aksesuvarları da yapıyorum. Bazı müşterilerim özellikle şehir dışındakiler kıyafetini gönderip ona göre bir ayakkabı istiyor” diyor. Ayakkabıların üzerinde gerçek kristal taşlar, Swarovski’ler de kullandığını da aktaran Sevgen, dünyanın ilk ve tek sanal müzesi olan “Virtual shoe museum”a girdiğini de belirtiyor, “Burada dünyanın en ünlü markaları ve tasarımcıları yer alıyor, benim için de bu büyük isimlerle bir Türk olarak aynı yerde bulunmak büyük gurur verici” diye ekliyor.

Shobox’a yaz geldi

Spor ve rahat giyim tarzının  birçok markasını  birarada bulabileceğiniz Shoebox mağazalarında 2012 İlkbahar – Yaz sezonu açıldı. Tommy Hilfiger, Fred Perry, Birkenstock, Converse, Onitsuka Tiger, Camper , Nike, Lacoste, Diesel, Superga ve Keds gibi dünyaca ünlü markalarinin ayakkabı ve çanta koleksiyonlarını geniş renk ve model seçenekleriyle Forum Bornova ve Egeperk Mavisehir AVM mağazalarında bulabilirsiniz.

Sağlıklı bebekler için BabyNEO

Haberin Devamı

BabyNEO, en iyi kalitede yüzde 100 organik pamuklardan üretilen bebek battaniyesini annelerin beğenisine sunuyor. Türkiye’de ilk defa BabyNEO tarafından üretilen organik pamuk fleece bebek battaniyesi dört mevsim kullanılabiliyor, boyar madde de içermiyor. BabyNEO’nun bir müjdesi daha var. Yıkanabilir bebek bezleri, BabyNEO ile Türkiye’de ilk kez satışa sunuluyor. Ürünler, bebek mağaza zincirlerinde (Joker-Maxitoys, E-Bebek)organik mağazalarında, bebek mağazalarında ve internet üzerinden satışa sunuldu. www.babyneo.com.tr

Kullandıktan sonra kütüphanesine koyan bile var

Senede iki kez sezonluk kolleksiyon hazırladığını anlatan Sevgen,  bunun haricinde tamamen kişiye özel ayakkabılar çalıştığını kaydederek, şöyle devam ediyor; “Müşterilerimin kıyafetlerine, zevklerine uygun hayalini kurdukları ayakkabıları elle tutulur hale getiriyorum. Hamile ve gelin koleksiyonlarım da var. Hamile ayakkabıları bebeğin cinsiyetine göre hazırlanıyor. Üzerinde bebeğin adı, cinsiyeti gibi bilgiler yer alıyor. Gelin ayakkabılarım ise çok özel çünkü üzerinde gelinle damadın hikayesini taşıyorlar. Onların hikayelerini dinleyip, gelinliğini, gelin çiçeğini, düğün konseptini göz önünde bulundurarak ayakkabılarını hazırlıyorum. Hikayelerini resmediyorum ayakkabılara, adları ve düğün tarihleri de yer alıyor. Kullandıktan sonra biblo olarak salonunda ya da kütüphanesinde  ayakkabılarını sergileyen gelinim bile var. Şu anda ayakkabılarım yedi farklı şehirde konsept  butiklerde satışta. Alsancak’taki showroomumda randevu ile İzmirli müşterilerime çalışıyorum. Bunun dışında farklı şehirlerden de müşterileme, ayakkabılarını adreslerine kargoluyorum.”

Mayo almanın tam zamanı

Haberin Devamı

Calvin Klein, Emporio Armani, Gottex, Gideon Oberson, Maryan Mehlhorn, Pin Up Stars, Charmline ve daha birçok dünya markasını çatısı altında toplayan Mendo’s, bahar sezonu başlangıcında tüm mayo ve bikinilerini 49 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. Mart sonuna kadar sürecek bu büyük indirim kampanyasında en kaliteli ürünler en cazip fiyatlarla sizin olmaya hazır!


Kumsal ve çiftlikler Levi’s’a ilham oldu

Uçsuz bucaksız; bozulmamış kıyılar ve çetin bir yaz... Levi’s’ın İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, engebeli kumsallardan, geleneksel çiftliklerden ve uzun ve sıcak yaz günlerinde açık havada çalışırken geçirilen zamandan ilham alıyor. Renk paletinde neler yok ki? Çivit, tütün, kırmızı ve taze yaz beyazları... Yıkanmış, yıpranmış ve güneş yanığı tonlar... Okside olmuş, soluk, kullanılmış hissiyatı veren renk alternatifleri ise vinatge orkide, monterey mavi ve pembe pop renklerle çeşitlendiriliyor.

Wise yaza hazır

Haberin Devamı

İzmirli Wise spor giyim markası 2012 İlkbahar - Yaz Kolleksiyonu’nu showroom’unda tanıttı. 390 parça, 160 kombinden oluşan koleksiyonda, erkeklerde sax orange, yeşil ve maviler hakim. Kadınlarda ise siyah ve beyazın yanında orange, kırmızı, mercan tonları da öne çıkıyor. Firma sahibi Erdal Çelik, iddialı koleksiyonun ses getireceğine ve bayi sayısının artacağına inandığını söyledi.


Lezzetli fırsat

 “Lezzet Uzmanı” Korkmaz, 10 Nisan’a kadar tüm çatal kaşık bıçak setlerinde yüzde 25 indirim fırsatı sunuyor. Korkmaz, birbirinden şık tasarımlı yüzde yüz paslanmaz çelikten oluşan çatal kaşık bıçak setlerini özel fiyatlarla sofralarınızı şölene dönüştürmenin keyifini yaşatıyor...

Mutfakta asalet var!

Haberin Devamı

EVA, modern, şık, kullanışlı “Asil Ankastre Set” ile fark yaratmayı amaçlıyor. EVA ASİL 65811 davlumbazın dokunmatik kontrol paneli ile her şey tek bir parmağınızın ucunda. Ayrıca uzaktan kumanda özelliği ile kullanım kolaylığı sağlıyor. 5 gözlü EVA 27505 model ankastre siyah cam ocağın bir gözünün “wok” gözü olması sayesinde yoğun ateşte kısa sürede yemek pişirme avantajına sahip oluyorsunuz. EVA 57905 MULTI ankastre fırın ise, 7 fonksiyonundan bir tanesi olan buz çözme özelliği ile de çok kullanışlı.

Krallara layık

İster takım elbise, ister günlük... Her tarz kıyafetin altına giyilebilecek King Paolo ayakkabı seçenekleriyle, erkekler bu sezonu şık ve rahat ayakkabılarıyla
tamamlayacak. 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!