Şimşek'in doktoru

Güncelleme Tarihi:

Şimşekin doktoru
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2008 00:00

Kongre yapılması halinde göreve talip olacağını belirten Sadettin Yağdıran, ölüm döşeğindeki hastaya benzettiği İzmirspor'u iyileştirebilmek için camiayı güçbirliği yapmaya çağırdı. Yağdıran, yardım kampanyasıyla ilaç parasını toplayabileceklerine inanıyor.

İZMİRSPOR'da başkanlığa soyunan Dr. Sadettin Yağdıran, ölüm döşeğindeki hastaya benzettiği kulübü ayağa kaldırabileceğine inandığını söyledi. ’’İzmirspor hasta, ben de doktorum’’ diyen Yağdıran, ’’Hastayı kurtarmak için ilaca ihtiyaç var. İlaç i çin gerekli parayı bulmak amacıyla el ele verip, güçbirliği yapmak zorundayız’’ diye konuştu.

40 YILDIR KULÜP ÜYESİYİM

Yardım kampanyası düzenlemeleri gerektiğini belirten Sadettin Yağdıran, ’’İyi organize edilecek kampanyayla ilaç parasını toplayabiliriz. Gelir getirici projelerle de sürekli para akışı sağlayıp refaha çıkarız. Genel kurula gidilmesi halinde başkan seçilirsem iddialıyım. 40 yıldır üyesi olduğum kulüpte daha önce yöneticilik yaptım. Kim ne söylüyorsa, altında ne yattığını bilirim. Yapılacak işi 3 kez düşünüp öyle uygularım’’ dedi.

DÜRÜST VE ÇALIŞKAN İSİMLER

Dürüst ve çalışkan isimleri aynı çatı altında buluşturmayı planladığını vurgulayan Dr. Yağdıran şunları söyledi: ’’Seyit Mehmet Özkan İzmirspor'da gördüğü spor okulları projesini Buca'da başarıyla uyguladı. Futbol Federasyonu örnek proje olarak gösteriyor. Spor okulları projesini hayata geçiren ilk kulüp İzmirspor'dur. Özkan'ın örnek aldığı projeyi, şimdi bizim altyapımızda da uygulaması için davet edilmesi gerçekten düşündürücü.’’

İNCİRALTI'NA AQUAPARK PROJESİ

İnciraltı Tesisleri'nde aquapark yaparak kaynak yaratabileceklerini belirten Yağdıran sözlerini şöyle tamamladı: ’’Kulümüzün düzenli gelir kaynaklarını arttırmak zorundayız. Futbol Federasyonu'ndan tesis yardımı istenecek. Bunun dışında İzmirsporlu şirketlerden bağış talep edilebilir. Yardım kampanyasında azımsanamayacak bir rakam toplayabileceğimize inanıyorum. Yeter ki İzmirspor'un kurtuluşu için bir kibrit çakalım.’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!