Sevinmesi öyle zor ki

Güncelleme Tarihi:

Sevinmesi öyle zor ki
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2009 22:11

Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Marmaris Şubesi, 5 yıl önce trafik kazasında tüm vücudu felç olan 8 yaşındaki Sinem Tayfur’a özel tekerlekli sandalye hediye etti. Teslim töreninde ailenin yaşadığı dram ortaya çıktı.

Yaşamı karardı

2004 yılında yaya geçidinden ablası Rabia’yla karşıya geçmeye çalışan Sinem’in yaşamı bir otomobilin çarpmasıyla karardı. Küçük kızın tüm vücudu felç oldu. İnşaat kalfası Ersin Tayfur, Sinem için iki arazisiyle evini sattı. Hollanda ve Almanya’da da umut arandı, ancak Sinem’e çare bulunamadı.

Yetişemiyorum

Baba Tayfur, sürekli gittikleri Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde kızının altı sinir ucuna botoks uygulandığını, Marmaris’te fizik tedavi gördüğünü anlattı. Sinem için her ay ortalama bin TL harcadıklarını belirten Tayfur, "600 TL kira veriyoruz. Bu ay parasızlıktan botoks yaptıramadık" dedi.

Çalışıyor ama

Liseli iki çocukları daha olduğunu, eşinin Sinem’le onlara baktığını, kendisinin gece gündüz çalıştığını anlatan Tayfur, vakıf yöneticilerine teşekkür etti. Vakıf Başkanı Yasemin Tümer de, "Sinem için yapabileceğimiz başka şeylerde olursa her zaman yardıma hazırız" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!