Sevgi katkılı boya

Güncelleme Tarihi:

Sevgi katkılı boya
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2015 01:02

Buca Belediyesi’nin Gençlik Festivali’nde bir araya gelen binlerce genç unutulmaz bir güne imza attı. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın da ailesiyle birlikte katıldığı festivalde aynı anda havaya atılan boyalarla alan bir anda rengarenk oldu.

Haberin Devamı

Buca Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği renklerin festivalinde binlerce genç Buca Gölet’te buluştu. Radyo RomantikTürk işbirliğiyle düzenlenen Gençlik Festivali’nde gün boyu rodeo, bungee jumping, paint ball gibi değişik etkinliklerde eğlenceli saatler yaşayan gençlerin coşkusu sıra boya savaşına geldiğinde doruğa ulaştı.

Sevgi katkılı boya

Boya savaşını başlatmadan önce yaptığı konuşmasında, yaklaşan seçimde gençlere sandığa gitme çağrısında bulunan Başkan Piriştina, "Biz bu boyaya bol bol demokrasi, bol bol çağdaşlık, bol bol laiklik, bol bol cumhuriyetçilik, bol bol hukuk, bol bol adalet kattık. Her şeyden önemlisi bu boyaya sizin sevginizi kattık. Umuyorum bütün Türkiye bu rengarenk Buca’yı görecektir. Bugün bir daha gördüm. Atamız bu Cumhuriyeti, bu ülkeyi gençlere emanet etmekle nasıl bir öngörüye sahipmiş. İşte bu ülke bize emanet; biz de bu emanete asla ihanet etmeyeceğiz, birlikteliğimizi asla kaybetmeyeceğiz" dedi. Başkan Piriştina’ya sahnede AKUT Başkanı Nasuh Mahruki de eşlik etti.

Haberin Devamı

Piriştina’nın konuşmasının ardından boya savaşının startını vermesi ile binlerce genç aynı anda ellerindeki boyayı havaya attı. Boyaların havaya atılmasıyla festival alanı renklerin resitaline sahne olurken, binlerce gencin coşkusu da unutulmaz anlara imza attı. Piriştina, festivale katılan gençlerle Onuncu Yıl Marşı’nı da söyledi. Renklerin festivaline ev sahipliği yapan Başkan Piriştina boya savaşının ardından festival coşkusuna heyecan katan rodeo yarışmasında gençlerle yarıştı, paint ball oynadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!