Selçuk’ta ’Kaç Baba Kaç’

Güncelleme Tarihi:

Selçuk’ta ’Kaç Baba Kaç’
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 11:27

İZMİR’in Selçuk İlçesi’nde sahneye konan ’Kaç Baba Kaç’ adlı tiyatro oyunu, beğeni topladı.

Haberin Devamı

Selçuk’ta ’Kaç Baba Kaç’

Selçuk Belediyesi’nce 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü için düzenlenen ve Sahne Tozu Tiyatrosunca hazırlanan ’Kaç Baba Kaç’ adlı tiyatro oyunu, Efes Tiyatro Salonu’nda sahnelendi. Süpervizörlüğünü tiyatronun duayen ismi Haldun Dormen’in yaptığı, yönetmenliğini Çağlar İşgören’in üstlendiği iki perdelik tiyatro oyunu, Selçuklu tiyatro severler beğeni topladı. Oyunu AK Partili Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı ile eşi Ayşen Bakıcı’nın da aralarında bulunduğu çok sayıda tiyatro sever izledi.

Etkinliğin sonunda performansları için oyuncuları kutlayan Başkan Bakıcı, "Ben Çağlar arkadaşım ve ekibine bu güzel oyundan dolayı çok teşekkür ediyorum. Selçuk’ta tiyatro gerçekten güzel gidiyor. Genç oyuncularının ortaya koyduğu oyunlar bizleri gerçekten çok mutlu ediyor. Onlar Selçuk’ta tiyatro sevgisini aşılayan kişilerdir. Kendilerini burada ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Selçuk ile özdeş hale geldiklerini rahatlıkla ifade edebiliriz. Ne mutlu ki onlar burada ve onları izleyebiliyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Sahne Tozu Sanat Yönetmeni Çağlar İşgören, daha önce de birçok oyunu sahreye kkoydukları kentte olmaktan memnun olduklarını belirterek, "Bu güzel kentin UNESCO’ya dahil olması hem ülkede hem de özellikle İzmirliler olarak bizleri çok mutlu etti. Burada başkanımızın huzurunda saygıyla eğiliyoruz" dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!