Sazlıkta kesik baş da bulundu

Güncelleme Tarihi:

Sazlıkta kesik baş da bulundu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2011 00:00

ÇANAKKALE Kepez’de sazlıkta geçen 3 Ekim’de yarı çıplak bir erkek cesedi görenler, polise haber verdi. Başı gövdesinden ayrılmış olan cesette darp ve çizik izleri olduğu belirlendi.

Haberin Devamı

Cesedin geçen 27 Eylül’de, 17 FT 717 plakalı otomobiliyle ortadan kaybolan Çınarlı Köyü’nde yaşayan, evli, iki çocuk babası kasap Murat Aksoy’un (35) olduğu belirlendi. Aksoy’un otomobili de Esenler Mahallesi’ndeki Özgürlük Caddesi’nde, buldu. Otomobilde bir kişinin daha parmak izine, koltuk ve döşemelerde kan lekelerine rastlandı. 20’ye yakın kişinin ifadesine başvuran polis, Aksoy’un bir süredir bir kadınla ilişkisi olduğunu belirledi, soruşturma bu yönde yoğunlaştırıldı. Kadının internet kafe işleten, kickboks sporu ile uğraştığı öğrenilen ağabeyi V.A. (34) gözaltına alındı, parmak izinin otomobildekiyle uyuştuğu belirlendi.

İtiraf etmişti

V.A., Aksoy’un kız kardeşiyle ilişkisi olduğunu öğrenince konuşmaya gittiğini belirtip, “Ancak, bıçak çekti. Yakın dövüş tecrübem sayesinde kendimi korumak istedim. Sağ kolunu kıvırdığımda elindeki bıçak, boynuna saplandı. Öldürmek istememiştim. Başını ve el parmaklarını ise ben kesmedim. Aksoy’un üzerindeki giyeceklerini çıkartıp, sağa sola savurdum. Cep telefonu ve diğer özel eşyalarını ise denize fırlattım” dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye gönderilen V.A., tutuklandı. Polisin, köpeklerle, geniş bir alanda yaptığı aramada Aksoy’un kesik başı 150 metre mesafedeki bir elma bahçesinde bulundu. Kesik başın, bir bölümünün sokak hayvanları tarafından yenildiği görüldü. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!