Sarıgerme’de banana faciası: 1 ölü, 1 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Sarıgerme’de banana faciası: 1 ölü, 1 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2012 11:07

Sarıgerme Köyü’ndeki, bir tatil köyünde yaşanan su sporları kazasında, iki Alman turisten biri öldü, diğeri ağır yaralandı.

Ortaca İlçesi’ne bağlı Sarıgerme Köyü’ndeki, bir tatil köyünde yaşanan su sporları kazasında, iki Alman turisten biri öldü, diğeri ağır yaralandı.
Bir hafta önce Almanya’dan tatile gelen Isabella Fuchs (22) ile Neele Huermawn (14), kaldıkları tatil köyünde, dün saat 18.00 sıralarında su sporu yapmak için muz şeklindeki bir balonun sürat teknesiyle çekilmesiyle yapılan bir aktivite olan ‘banana’ya bindi. Sahilden yaklaşık 100 metre uzaklaştıkları sırada, teknenin manevra yapması nedeniyle bananadaki iki Alman, savrularak denize düştü. Yaralanan iki Alman, Ortaca Özel Yücelen Hastanesi’ne kaldırıldı. Düşerken başını yakında demirli bir tekneye çarptığı belirlenen Fuchs’un yaşamını yitirdiği belirlendi. Ağır yaralanan Huermawn ise yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.Jandarma, kazanın ardından tekneyi kullanan Ahmet Arslan’ı (30) gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!