Sarı lacivertliler Egemen için buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Sarı lacivertliler Egemen için buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2011 23:23

EGE Fenerbahçe Dernekleri Birliği, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm’ün ev sahipliğinde basın toplantısı düzenledi.

Haberin Devamı

Toplantıya Kürüm Kürüm, Birlik Başkanı Cem Çalışkan, Torbalı Fenerbahçeliler Derneği Başkanı İlkay Öztaş, Genel Sekreter Cem Kavur ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Çalışkan İzmir’de ilk kez Ege’de yer alan 21 derneğin Dünya Fenerbahçeliler Günü olan 19 Temmuz’da İzmir Arena’da bir gece düzenleyeceğini belirterek, şunları söyledi:
“Gecede Alişan sahneye çıkacak. Akşit Ersoy da dj’lik yapacak. Bilet fiyatları 100 TL. Burada açık arttırmayla imzalı top ve forma satışlarından elde edilecek olan gelirle Torbalı’da yaşayan 7 yaşındaki SMA(Spinal Muskuler Atrofi) hastası Egemen Sarıer’in tedavisi için katkıda bulunulacak. 3 bin kişiye yakın bir katılım bekliyoruz.”
Kürüm ise Ege’deki Fenerbahçe’lilerin bu projesini menuniyetle karşıladıklarını belirterek, “Karabağlar Belediyesi olarak tüm kulüplere elimizden geldiğince destek ve yardıma hazırız. Katılımın çok olması tedavi gören Egemen için de ayrı bir güç ve moral olacaktır” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!