Sarhoşların taksi gaspı

Güncelleme Tarihi:

Sarhoşların taksi gaspı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2009 00:00

Müşteri olarak bindikleri taksi şoförünü darp ve aracını gasp eden iki sarhoş, polis tarafından yakalandı.

Haberin Devamı

İZMİR’in Karşıyaka İlçesi’ndeki olay, saat 23.00 sıralarında Bahariye Mahallesi 1971 Sokak, Numara 1 önünde meydana geldi. İstasyon Taksi Durağı’na bağlı, Ömer Güneş (34) yönetimindeki 35 T 6414 plakalı taksi, 1716 sokak üzerindeki bir eğlence mekanından İ.S. (52) ile G.O.’yu (62) aldı.

Bir kadına küfür ettiler

Alaybey yönüne giden taksinin önüne yolu kapatmış bir otomobil çıktı. İddiaya göre, alkollü oldukları belirtilen İ.S. ve G.O., önce önlerindeki otomobilden kucağındaki bebeğiyle inen bir kadına küfür edip bağırmaya başladı. Ardından da küfür etmemesi konusunda kendilerini uyaran taksi şoförüyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi sonucu İ.S. belinden çıkardığı ekmek bıçağıyla Güneş’i başından yaraladı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ARKADAŞINI BIRAKIP KAÇTI

Haberin Devamı

Ardından yaşanan boğuşmada sol elinden yaralanan İ.S., taksiye binerek kaçırdı. Arkadaşının taksiye binip kaçtığını gören diğer zanlı G.O. da olay yerinde koşarak kaçmaya başladı. Kanlar içerisinde yere düşen şoför Güneş, telefonla polise, taksinin kaçırıldığını, plakasını ve kaçtığı yönü bildirdi. Olay yerine yakın olan polis ekipleri, lastiği patlamış olan taksiyi ve İ.S.’yi olay yerinden fazla uzaklaşamadan yakaladı. Diğer zanlı G.O. da yaşanan kısa süreli kovalamaca sonunda yakalandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!