Sanat Sokağı’nda resim zamanı

Güncelleme Tarihi:

Sanat Sokağı’nda resim zamanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2015 14:17

Bayraklı Belediyesi’nin Manavkuyu’da bulunan Sanat Sokağı’nda resim sergisi düzenlendi. Sergide, ressamların yanı sıra çocukların ve kurs gören engelli vatandaşların eserleri de yer aldı.

Haberin Devamı

Sanat Sokağı’ndaki resim sergisinde 7’den 70’e resme gönül vermiş çok sayıda profesyonel ve amatör sanatçının eserleri yer aldı. Sergideki en çok ilgiyi ise çocukların ve engelli vatandaşların yaptığı resimler gördü. Sergideki resimleri tek tek inceleyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, eser sahipleri ile de uzun uzun sohbet etti. Başkan Karabağ, "Burayı 17 ressam arkadaşımızın ücretsiz yararlandığı bir mekan haline getirdik. Burada bulunan kurs odalarında engelli vatandaşlarımız ve resim konusunda eğitim almak isteyenler için kurslar düzenleniyor. Belediye olarak sanatın ve sanatçının her zaman yanındayız" dedi.

Manavkuyu Merkez İlköğretim Okulu karşısına çok amaçlı bir kültür merkezi projesi hazırladıklarını belirten Başkan Karabağ, "İçinde 800 kişilik dev bir salonun, 250 ve 300 kişilik sergi salonlarının, kurs odalarının, kütüphanenin, nikah salonunun, kapalı yüzme havuzunun ve farklı sporların yapılabileceği spor salonun yer alacağı müthiş bir tesis yapacağız" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!