Salih Baba anıldı

Güncelleme Tarihi:

Salih Baba anıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2012 00:00

İZMİRLİ hayırsever Salih İşgören, ölümünün birinci yılında, büyük hizmetlerde bulunduğu, adının verildiği Nevvar Salih İşgören Alsancak Devlet Hastanesi’nde anıldı. Törene; İzmir’i Sevenler Platformu üyeleri, hastane çalışanları ve adına kurulan vakfın temsilcileri katıldı.

Haberin Devamı

Başhekim Uzm. Dr. Aslan Savaşan, Salih İşgören’in İzmir’e her zaman sahip çıktığını belirterek, “Nevvar Hanım annemiz, Salih Bey babamızdı. Neşe kaynağımızdı. Hem cömert hem sıkıydı. Pazarlığı çok severdi. 1.5 milyon TL’ye hastanemize ameliyathane yaptırdı. Bunları hep insanları sevdiği için yaptı. Tüm personel olarak onları çok özlüyoruz” dedi.

Salih İşgören’in “Kızım” diye hitap ettiği Başhekim Yardımcısı Dr. Nazan Pedükcoşkun da, “Salih Baba hep ‘Bende para ve aşk hiç bitmez’ derdi. Yaşama sevinciyle hepize örnek oldu” diye konuştu.

İzmir’i Sevenler Platformu Başkanı Sancar Maruflu da İşgören’in fakir ve fukaraya her zaman yardım ettiğini belirterek, “İZFAK’a yaptığı yardımlarla hala üniversitede tıp öğrencileri okutuyoruz. Çok hayırsever bir insandı” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!