ŞAHANE CUMARTESİ

Güncelleme Tarihi:

ŞAHANE CUMARTESİ
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2012 00:00

PTT 1. Lig’de bugün Ege’nin kalbi Alsancak ve 19 Mayıs statlarında atacak.

Haberin Devamı

KARŞIYAKA-ANKARAGÜCÜ
Kötü bir hazırlık dönemi geçirmesine karşın, ilk 2 haftada 4 puan çıkarıp fikstür dezavantajını avantaja çeviren Karşıyaka, bu akşam Alsancak’ta yarışın belki de en sorunlu takımı Ankaragücü ile kozlarını paylaşıyor. Kaf Kaf, İzmir’deki 3 maçlık serinin ilk sınavında mutlak 3 puan hedefliyor.

Makukula yüzde 50
Cezalı Erdi ve Mustafa Sevgi dışında eksiği olmayan yeşil kırmızılı ekipte, hazır olmayan yıldız oyuncuların yavaş yavaş idman eksiğini gidermesi, Teknik Direktör Cihat Arslan’ın ilk 11 için seçimlerini güçleştiriyor. Arslan, taraftarın merakla beklediği son transfer Makukula’yı 18’e alıp almamakta da kararsız.

10 bin taraftar bekleniyor
KSK Yönetimi, ‘kardeş kulüp’ Ankaragücü ile yapılacak maçta tribünlerin dolmasını bekliyor. Başkan Cihan Büyükoral, 12. adama keyifli bir gece yaşatma sözü verirken, bilet fiyatları kapalı 20, açık 10 TL olarak açıklandı. Konuk ekip taraftarı da maçı balkon tribünden 10 TL’ye izleyebilecek.

Haberin Devamı

KADROLAR
STAT: Alsancak
HAKEM: Barış Şimşek
SAAT: 20.00
YAYIN: TRT SPOR

KARŞIYAKA
NECATİ - SERCAN - ONUR - CANER - AHMET - DALMAT - FATİH - ADNAN - CEMİL - EMRE - BANAHENE

ANKARAGÜCÜ
BAYRAM - ORHAN - VOLKAN - ÜMİT - MEHMET - BİLAL - MERT - GÖKHAN - HASAN - SERKAN - SİNAN


MANİSASPOR-ŞANLIURFA
KALİTELİ kadrosuyla bu sezon düştüğü PTT 1. Lig’de zirve mücadelesinin en güçlü adayları arasında gösterilen Manisaspor, bu akşam yaralı Şanlıurfaspor’u konuk ediyor. İlk iki maçında KSK ile deplasmanda berabere kalıp, evinde Kartal’ı tek kurşunla vuran Tarzanlar, hanesine 3 puan daha yazdırmak istiyor.

Sürpriz istemiyoruz
URFA’nın maratona kötü başladığına ancak küçümsenmeyecek kadar güçlü bir rakip olduğuna dikkat çeken Teknik Direktör Reha Erginer, “Patlama yapacak bir maç arıyorlar. Ama bizim de evimizde puan kaybına tahammülümüz yok. Tam kadroyuz ve dikkatli olursak bu zorlu geceyi mutlu kapatırız” diye konuştu.

Kendimizi deplasmanda sanmayalım
Kartal maçında taraftarların yalnız bıraktığı Manisasporlu futbolcular, bu akşam Ş.Urfa karşısında aynı şoku yaşamak istemiyor. Siyah-beyazlılar, 12. adama “Bize evimizde deplasman hissi yaşatmayın” mesajı gönderirken, yönetim bilet fiyatlarını kapalı 20, Tarzan 10, kale arkası 5 TL olarak belirledi.

Haberin Devamı

KADROLAR
STAT: 19 Mayıs
HAKEM: Özgüç Türkalp
SAAT: 20:00
YAYIN: TRT WEB TV

MANİSASPOR
VOLKAN - İSMAİL - HİKMET - BEKİR - HÜSEYİN - MURAT - BEKİR - FUCHS - GÖKAY - BÜLENT - KAHE - CEM

ŞANLIURFA
ATACAN - SANKOH - TİMURCİN - SERCAN - ABDULHAMİT - GÖKHAN - SAMET - M. AYAZ - KORAY AVCI - ÖNDER - TISDELL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!