Ruslar bizden vazgeçemez

Güncelleme Tarihi:

Ruslar bizden vazgeçemez
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 15:57

DENİZLİ’nin Pamukkale İlçesi’nin Karahayıt Mahallesi’ndeki Richmond Pamukkale Thermal Otel’in Genel Koordinatörü Ümit Yaşar Atalay, Rusya’nın Türkiye’ye en fazla turist gönderen ikinci ülke konumunda olduğunu belirterek, "Çünkü, Ruslarda Türkiye alışkanlığı var, bizden vazgeçmezler. Ülke olarak yakınız ve onlara göre ucuzuz. Çok kısa sürede Rusya pazarından dönüşüm olacağına inanıyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Ruslar bizden vazgeçemez

Pamukkale’de 23 yıldır 4 yıldızlı otel olarak faaliyet gösteren Richmond Pamukkale Thermal Otel, 10 milyon TL’lik yatırımla 5 yıldızlı oldu. Richmond Pamukkale Thermal Otel Genel Müdürü İsmail Aksoy, Denizli’nin sağlık turizminde Türkiye’nin merkezi olabileceğine dikkat çekti. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı turizm paketinin makro seviyede sektöre katkı sağlayıp, nefes aldıracağını söyleyen Richmond İnternational Genel Koordinatörü Ümit Yaşar Atalay şöyle konuştu:

"Rusya başta olmak üzere, Uzakdoğu’dan gelen misafirlerde düşüş var. Bu zorlu dönemi de atlatacağımıza inanıyoruz. Sadece deniz, kum güneş değil, kültürel ve tarihi, doğa güzellikleriyle ciddi bir cazibe merkezi Türkiye. Sektörün nefes almaya ihtiyacı vardı. Başbakanın açıkladığı turizm paketi için teşekkür ediyoruz. Biraz daha makro seviyede paket. Mikro seviyede de katkıların geleceğine inanıyoruz. Şu sıkışık dönemde turizm paketi sektöre nefes aldıracak."

’ÖNEMLİ OLAN HUZUR’

Ümit Yaşar Atalay, turizm için en önemli kriterin huzur olduğunu vurgulayarak şöyle devam etti:

"Bizim için en önemli konu huzur ortamının ve taleplerin geri gelmesi. Rusya, Türkiye’ye en fazla ikinci turist getiren ülke konumunda. Rusya, kayıp da olsa belli bir ivmeyi kısa sürede kazanacağımıza inanıyorum. Çünkü Ruslarda Türkiye alışkanlığı var, bizden vazgeçmezler. Ülke olarak yakınız ve onlara göre ucuzuz. Çok kısa sürede Rusya’dan dönüşüm olacağına inanıyoruz."


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!