Romantik büyülü gece

Güncelleme Tarihi:

Romantik büyülü gece
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2009 00:00

Çeşme’den sonra Bodrum’da konser veren Kenan Doğulu’nun, söylediği romantik ve hareketli şarkılara tatilde bulunan Moldova Cumhurbaşkanı Vladimir Voronin de eşlik etti.

Haberin Devamı

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde konser veren Kenan Doğulu, Moldova Cumhurbaşkanı Vladimir Voronin’i büyüledi. Bodrum Antik Tiyatro’da Yıldızlı Turkcell Geceleri kapsamında konser veren Kenan Doğulu’yu annesi Serpil Doğulu, teyzesi Seçil Baykent ve yaklaşık 1500 kişi izledi.

Antik Tiyatro’da konser

Doğulu’nun söylediği ikinci şarkıdan sonra, Bodrum’un Göltürkbükü Beldesi’nde tatilini geçiren Moldova Cumhurbaşkanı Vladimir Voronin da eşi Taisia Voronina ve danışmanlarıyla birlikte antik tiyatroya gelip konseri izledi. Voronin ve eşinin daha önce de İstanbul’a gelişlerinde 4 kez Doğulu’yu izledikleri ve hayranı oldukları belirtildi.

Ayağa kalkıp dans ettiler

Konserine “Patron” ve “Kendini Bil” şarkılarıyla başlayan genç popçu, “Demedi Deme”, “Sımsıkı Sıkı Sıkı” ve “Yaparım Bilirsin” şarkılarıyla da alkış aldı. Doğulu’yu büyük keyifle dinleyen Moldova Cumhurbaşkanı ve eşinin girişte fotoğrafları çekilirken, konser mekanında görüntülenmesine izin verilmedi. Yaklaşık 2 saat süren konserde sanatçının genç hayranlarının zaman zaman ayağa kalkıp dans ettikleri görüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!